Zoveel brieven zijn er verstuurd

17 februari 2022

Nog maar heel even en dan zien we de boeren weer! Ze liggen er al nachten wakker van: is er geschreven door mijn droomvrouw of -man? Van Terschelling naar Zuid-Limburg en van het westen van Brabant naar Friesland brengt Yvon bijna 900 brieven en pakketjes rond.

Gerben en zijn brieven

Hulptroepen zijn ingeschakeld, het lezen kan beginnen. Vleesveehouder Robert is behoorlijk nerveus als Yvon zijn erf oprijdt: “Ik ben blij je te zien. Normaal ben ik altijd vrolijk en uitgelaten, maar de laatste dagen... pfff… wat een spanning.” Friese koeienboer Jouke bij het lezen van zijn brieven: “Het is lang geleden dat ik bloosde”. En de 69-jarige paardenhouder Hans straalt van top tot teen als Yvon meer brieven komt brengen dan de tien die hij verwachtte: “Prachtig dat ik op mijn leeftijd nog lekker in de markt lig.” 

Yvon kijkt uit naar de afleveringen: “De boeren hebben me op alle fronten verrast. Dingen gedurfd die we niet voor mogelijk hielden, dingen gedaan die we nooit konden bedenken en er lijkt bij sommigen ook echt liefde te groeien. Verheug je, er komt heel veel moois aan!”

Ken je de boeren nog? Bekijk deze video ->

Ken je de boeren nog?