Seizoen 2021-2022

Boer Jan is weer thuis!

Heel mooi nieuws uit Denemarken: na drie maanden in het ziekenhuis en het revalidatiecentrum door de spierziekte Guillain-Barré is boer Jan eindelijk weer bij zijn gezin. “Ik ben er zeker nog niet, maar elke dag gaat het een stukje beter.”
Lees interview

Boer Johan is vader geworden van vijfde dochter

Boer Johan en zijn vrouw Lourianne zijn opnieuw trotse ouders geworden van een prachtige dochter: Hailey Laifke. “Het gaat heel goed met Hailey. Ze groeit goed en slaapt veel. We zijn heel gezegend.”
Lees verder

Bekijk de reünie

Enkele maanden na de citytrips praat Yvon bij met alle boeren. Op een landgoed ontvangt ze de boeren die in augustus vorig jaar begonnen met hun zoektocht naar de liefde. Het is spannend, want wie komt er samen en wie komt er alleen?
Bekijk de laatste aflevering

Rob: “Ik heb altijd vertrouwen in de liefde gehad”

Kijkers van Boer zoekt vrouw konden vragen insturen voor de boeren. Wij legden er een aantal aan Rob voor. Staat hij al open voor een nieuwe liefde? En hoe vond zijn dochter het om hem op tv te zien?
Lees interview

Evert: “Vooral samen tussendoor koffie drinken is heel gezellig”

Kijkers van Boer zoekt vrouw konden vragen insturen voor de boeren. Wij legden er een aantal aan Evert voor. Wat vindt hij er van als Maud er is? Helpt ze mee op de boerderij? Er kwamen ook wat vragen voor Maud binnen. Waar zijn haar vlogs te zien?
Lees interview

Hans: “We vinden het heerlijk om gewoon samen te zijn”

Kijkers van Boer zoekt vrouw konden vragen insturen voor de boeren. Wij legden er een aantal aan Hans voor. Hoe vaak zien Hans en Annette elkaar en hoe lang wil hij nog blijven werken met de paarden?
Lees interview

Jouke: “Ik vond het ongemakkelijk om mijzelf terug te zien”

Kijkers van Boer zoekt vrouw konden vragen insturen voor de boeren. Wij legden er een aantal aan Jouke voor. Kent hij bijvoorbeeld de andere Friezen uit dit seizoen? En waarom hing er nou plastic rondom zijn boerderij?
Lees interview

Janine: “Ik ging Sander missen”

Kijkers van Boer zoekt vrouw konden vragen insturen voor de boeren. Wij legden er een aantal aan Janine voor. Hoe vaak zien Sander en Janine elkaar en hoe vond ze het om zichzelf terug te zien op tv?
Lees interview