10. Boerinnen Michelle en Steffi maken hun definitieve keuze

Michelle en Yvon praten
10. Boerinnen Michelle en Steffi maken hun definitieve keuze
11 november 2018

Bij boerin Michelle op de kwekerij is het oogsttijd. Dat betekent voor Michelle en haar mannen vroeg uit de veren en handen uit de mouwen. En ondertussen moet Michelle nadenken over het naderende definitieve keuzemoment. Ruud en Maarten worden er maar onzeker van. 'Het is een moeilijke dag. Ja of nee. Zeker als je voor iemand wil gaan, is het spannend', zegt Ruud. 'Jammer dat je liefde niet kan kopen, dan had ik wel gespaard.' Maarten geeft toe dat hij vlinders heeft: 'Als ik haar zie lopen, dat is helemaal goed. Als ik dan bedenk wat de toekomst kan brengen, word ik blij'. Michelle gaat een kopje koffie drinken bij haar moeder en geeft toe dat ze gevoelens heeft voor een van hen. Ze is bang om zich uit te spreken, bang dat ze weer wordt gekwetst.

Yvon  komt langs voor het keuzemoment bij Steffi. "Ik kan niet meer normaal nadenken als ik alleen met hem ben." Ze heeft haar keuze dus gemaakt. Maar ziet er tegenop om zich uit te spreken want voelt de man in kwestie hetzelfde voor haar? Ze blijft onzeker. Aan de mannen ligt het niet. Roel ziet het zeker zitten: "Zo'n goede meid verdient een goede vent. En het liefst ben ik dat. Ik denk dat ik heel goed bij haar pas." Ook Harrold stelt zich open: "Steffi is belangrijk voor me geworden. Het zou mooi zijn als ik er achter kom hoe belangrijk ik voor haar zou kunnen zijn." Gaat Steffi's hart sneller kloppen van Roel of van Harrold?

Bij boer Marnix breekt de laatste avond aan. Hij denkt zelf een briljant plan te hebben om de dames op de valreep beter te leren kennen en om zijn keuze definitief te maken, maar dat valt niet helemaal lekker...

Boer Jaap heeft eindelijk wat meer tijd voor de vrouwen. Hij blijft dubben want ziet bij beide vrouwen dingen die hem heel erg aantrekken. Marit is in haar eentje bij boer Wim gebleven na het vertrek van Paula. Ze nemen de tijd om elkaar echt beter te leren kennen en te ontdekken of ze samen op citytrip willen. Wim ziet dat wel zitten: "Het gaat goed."

Advertentie