Marilyn

Boer
Jaap
Marilyn van boer Jaap
Advertentie

Over Marilyn

Marilyn van boer Jaap

Je zag de oproep van boer Jaap. Wat was je eerste gedachte?

Leuke man. Pretogen, gepassioneerd over zijn bedrijf. Zoekt een dame die hem uit de kassen komt halen, dat wil ik wel doen, dacht ik!

Hoe snel heb je gereageerd?

Binnen een week. Je kon mailen of een brief schrijven. Ik heb een mooie A4 kaart gekocht van de Blond serie met een leuke dame met bloemen erop. Toepasselijk, omdat Jaap in de bloemen zit.

Waarom sprong jouw brief eruit bij Jaap denk je?

Misschien de mooie kaart met handgeschreven tekst erop. Ik heb een zo goed mogelijk beeld van mezelf proberen te schetsen op de kaart. In mijn achterhoofd zat de gedachte: wat zou Jaap nu graag willen weten van een dame?

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in Twente. Rond mijn 10e levensjaar verhuisde ik naar de stad. Ik speelde vaak bij kinderen die dieren hadden en ergens buiten woonden. Mijn opa heeft trouwens een shetlander gehad, hij heette Bud. Ik houd erg van dieren, planten en veel groen om me heen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik ga wel eens een dagje weg, mozaïeken, tuinieren, theater bezoeken, films kijken, uit eten gaan, op vakantie, terrasje pakken bij mooi weer, winkelen, keertje op stap naar een club/discotheek.

Mooiste boek?

Ik lees eigenlijk geen boeken meer. Ik heb zoveel verplicht moeten lezen voor school dat ik dat nu niet meer doe…

Mooiste film?

Ik heb meerdere favorieten: Bruidsvlucht, Ik Vertrek, Nieuwe Buren (programma’s, maar wel erg leuk), Green Mile, oorlogsfilms, Lord of the Rings.

Mooiste liedje?

Ik heb niet 1 specifiek lied wat ik kan noemen, ik houd van diverse stijlen. Trance muziek (Armin van Buuren, Tiësto), popmuziek ( Anouk, Rihanna, Pink).

Lievelingseten?

Pasta, Chinees, Hollandse pot.

Favoriete vakantie?

Ik wil graag nog veel van de wereld zien. Ik heb veel Europese landen gezien en ik ben 1 keer in Afrika geweest. Ik zou graag ook nog naar de Verenigde Staten, Azië, en naar de Antillen willen. Ik wil graag andere culturen zien en nieuwe omgeving verkennen.

Wat zou je doen met één miljoen?

Eerlijk; stoppen met huidige werk wat ik nu doe. Gaan reizen, de wereld verkennen. Mezelf inzetten voor goede doelen en me hierin nuttig maken. Zoals dierenopvang voor verwaarloosde of bedreigde dieren of projecten voor kansarme mensen.

Wat is je toekomstdroom?

Geluk vinden, een andere baan (ik ben toe aan nieuwe uitdaging), doen waar je blij van wordt, nog meer genieten, leuke partner (wellicht met boerderij).

Wat zoek je in een partner?

Een maatje waar je lief en leed mee kan delen. Die er voor je is. Eerlijkheid, respect, vertrouwen, passie en pit, een goed gesprek, ondernemend, romantisch en verrassend.

Wat vind jij romantisch?

Kleine gebaren die veel zeggen: een ontbijtje klaargemaakt, lief briefje verstopt, iets zelf gemaakt, een verrassing.