Bertine

Boer
Marnix
Bertine van boer marnix
Advertentie

Over Bertine

Bertine van boer marnix

Je zag de oproep van boer Marnix. Wat was je eerste gedachte?

In eerste instantie heel mooi om hem zo zorgzaam bezig te zien met z’n dieren. En ik dacht: hoe kan het dat iemand die zo gehecht is aan z’n vrijheid en zo bijdehand en zelfverzekerd overkomt, hieraan meedoet? Marnix is helemaal niet verlegen, woont vlakbij Amsterdam, die heeft helemaal geen tv-programma nodig om een leuke vrouw te vinden. Maar aan de andere kant kan ik me wel voorstellen dat je na 3 lange relaties besluit om niet meer zomaar iets te proberen en het een keer op een andere manier te doen.

Hoe snel heb je gereageerd?

Eerst dacht ik: leuk, maar dan moet ik straks op tv en dan word ik dus een poppetje in een reality-show, terwijl heel Nederland mee zit te kijken. Daar zat ik helemaal niet op te wachten. Tot een week voor de deadline, toen ik bij mezelf naging: wat als hij mij nu vandaag zou bellen en me nu, los van dit programma uit zou vragen. Dat leverde wel meteen een hele duidelijke ‘ja’ op. Daarnaast was ik er heilig van overtuigd dat zo’n spontane, gezellige  boer ongetwijfeld de meeste brieven zou krijgen. Minimaal 700. Dus ik dacht: als ik dan gewoon een heel open, eerlijke brief schrijf en hij nodigt mij vervolgens uit, dan zou de kans op een match toch wel heel erg groot moeten zijn. 

Waarom sprong jouw brief eruit bij Marnix denk je?

Ik weet het eigenlijk niet. Misschien gewoon nieuwsgierigheid omdat mijn brief anders was dan de rest. Hij zei wel dat hij nieuwsgierig was naar waarom ik had geschreven terwijl ik dacht dat ik wel heel open was geweest over waarom ik hem interessant vond. Ik denk wel dat hij mijn positieve en avontuurlijke instelling kan waarderen en ik ben wel flexibel, maar ik kan tegelijk ook open, direct en eigenwijs zijn. Maar of dat nou wel of niet positief voor hem is...

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben gek op dieren en ik hou van de rust van het platteland.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Wandelen met de honden, yoga, kokkerellen, met vrienden of vriendinnen afspreken (bijv. uiteten en/of dansen), zwemmen, schilderen, schrijven en muziek luisteren.

Mooiste boek?

‘Sterker dan Ooit’ van Brené Brown

Mooiste film?

Django Unchained

Mooiste liedje?

Don’t Worry be Happy van Bobby McFerrin (al sinds ik heel jong was en hem nog draaide op Vinyl).

Lievelingseten?

Donkere chocolade

Favoriete vakantie?

Ik ga eigenlijk bijna nooit op vakantie. Vroeger heb ik wel hele mooie plekken van de wereld gezien, maar ik zorg er nu liever voor dat ik niet per se een vakantie nodig heb om te kunnen genieten, bijvoorbeeld door werk te doen wat ik leuk vind en door minder gehaast te leven. Wel heb ik veel zin om komend jaar weer even een paar weken naar m’n tweede thuis (Curaçao) te gaan.

Wat zou je doen met één miljoen?

Investeren in een fijne woning/werkplek, met een gezellige ruimte waar ik mensen kan ontvangen.

Wat is je toekomstdroom?

Ik zou heel graag een boek willen schrijven, maar het is één van de vele dingen die ik graag zou willen doen en wat vast ook nog wel een keer gaat gebeuren. Ik vind eigenlijk dat ik tot nu toe al best een tof stukje leven achter de rug heb en ik geniet zoveel mogelijk van de mooie dingen die ik op mijn pad krijg en ook van het niet weten wat er allemaal nog gaat komen. 

Wat zoek je in een partner?

Het lijkt me heel fijn om een stabiele relatie te vinden. Met iemand waarmee ik samen kan ontspannen en van het leven kan genieten en die mij tegelijkertijd ook uitdaagt.

Wat vind jij romantisch?

Meedoen aan Boer zoekt Vrouw. Uit je comfort zone stappen voor de liefde.