Janneke

Boer
Marnix
Janneke van boer Marnix
Advertentie

Over Janneke

Janneke van boer Marnix

Je zag de oproep van boer Marnix. Wat was je eerste gedachte?

Nou heel eerlijk…. Ik dacht misschien wel een beetje een aanwezige man, maar hij heeft wel een erg gezellige babbel en leuke uitstraling. En hij is anders dan anders.

Hoe snel heb je gereageerd?

Ik heb echt pas op het allerlaatste moment gereageerd. Het is natuurlijk niet niks om voor de camera uit te gaan zoeken of er een klik is, en om dit tegelijkertijd met nog een aantal andere dames te gaan doen vond ik niet een hele fijne gedachte. Uiteindelijk heeft mijn nieuwsgierigheid naar Marnix gewonnen.

Waarom sprong jouw brief eruit bij Marnix denk je?

Dat vind ik wel een moeilijke vraag eigenlijk, maar dan denk ik toch wel het feit dat ik geen paardenmeisje ben maar wel affiniteit heb met de sector. En natuurlijk dat ik graag een maatje wil hebben waar ik mijn koude voeten tegenaan kan leggen als ze koud zijn. Ik heb geprobeerd in mijn brief wat humor te laten zien.

Wat heb jij met het boerenleven?

Het boerenleven heeft mij altijd getrokken, al van jongs af aan. Lekker buiten werken, altijd bezig en afwisselend en uitdagend werk. Ik ben echt een buitenmens en gek op dieren.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit. Dat kan op de wielrennersfiets of mountainbike zijn. Of gewoon lekker wandelen, het liefst in de natuur en als er een hond bij is vind ik dat helemaal leuk. Gezellige dingen doen met vriendinnen, een cultureel uitstapje, lekker koken samen of uit eten. Ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar lekkere en gezonde recepten.

Mooiste boek?

Vind ik lastig te zeggen, De paardenfluisteraar vond ik een mooi boek. 

Mooiste film?

Dan ga ik toch wel voor de klassieker Dirty dancing. 

Mooiste liedje?

Er zijn zoveel mooie liedjes en het is maar net in welke stemming ik ben, ik kan niet kiezen. Ik word altijd wel heel blij van Emeli Sandé - Next to me of  Axwell &Ingrosso - Sun is Shining. En ik kan ook echt genieten van muziek van Guus Meeuwis of Racoon met Love you more. Of lekker zwijmelen bij de Time of my life van Dirty Dancing. En zo kan ik nog wel even doorgaan……

Lievelingseten?

Ik vind echt heel veel lekker, teveel eigenlijk, maar als ik dan moeten kiezen, dan kies ik voor garnalen/scampi´s. En de andijviestamppot van mijn moeder.

Favoriete vakantie?

Een combinatie van een actieve trip met wat luiermomenten. Ik ben laatst op de bonnefooi met de auto naar Normadië geweest. Heerlijk om te genieten van de omgeving en het lekkere eten en drinken en maar zien waar je heen gaat. Natuurlijk het liefst onder een stralende zon.

Wat zou je doen met één miljoen?

Een wereldreis maken en/of een boerderij kopen. Maar vooral ervoor zorgen dat ik en mijn omgeving het goed hebben.

Wat is je toekomstdroom?

Dat ik, en mijn omgeving, gezond blijven. En een maatje vinden waar ik een team mee kan zijn en waar ik mee kan delen.

Wat zoek je in een partner?

Een maatje, iemand die mij aanvoelt en waar ik raakvlakken mee heb. En iemand die als het nodig is mij even terugfluit.

Wat vind jij romantisch?

Dat kan van alles zijn, als het maar iets is waarvan je weet dat de ander zijn best heeft gedaan voor jou. Om te laten zien dat hij om je geeft.