Harrold

Boer
Steffi
Harrold van Steffi
Advertentie

Over Harrold

Harrold van Steffi

Je zag de oproep van boerin Steffi. Wat was je eerste gedachte?

Ik vond haar spontane oproep heel leuk, gewoon echt een boerenmeid zonder poespas die duidelijk weet wat ze wil.

Hoe snel heb je gereageerd?

Ik heb enkele dagen gewacht met reageren. Noem het een soort van faalangst. Gelukkig heb ik uiteindelijk na een paar dagen mijn stoute schoenen aangetrokken en toch een begin van een brief gemaakt. De brief zelf komt natuurlijk uit mijn eigen hand, maar ik heb voor de vormgeving eromheen wel wat hulp gehad van de vrouw van een collega van me. Ik ben haar natuurlijk ontzettend dankbaar.

Waarom sprong jouw brief eruit bij Steffi denk je?

Volgens mij sprong mijn brief eruit omdat we veel dezelfde interesses hebben, maar we elkaar nog nooit hebben ontmoet. Ik gaf met mijn bijgevoegde foto's toch net geen duidelijk beeld van mijzelf zodat haar nieuwsgierigheid was gewekt.

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik voel me wel thuis in het boerenleven omdat ik zelf in het buitengebied woon en ik werkzaam ben bij een bedrijf die hoofdzakelijk veehouders en akkerbouwer als klanten heeft. Ik zit voornamelijk in het mesttransport waardoor ik vaak persoonlijk contact heb bij de mensen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd rijd ik graag met mijn oude tractor rond. Hij is gebouwd rond 1969 en is helemaal opgeknapt. Daarnaast drink ik graag met vrienden en kennissen een klein drankje. Helaas is er door mijn drukke werk niet altijd tijd voor, maar daar waar kan ben ik van de partij.

Mooiste boek?

Ik ben niet echt een boekenwurm. Het enige wat ik lees is het maandblad Truckstar. Het is een tijdschrift voor vrachtwagenchauffeurs.

Mooiste film?

Ik hou wel wat van actie in een film, maar het hoeft ook weer geen thriller te zijn. Zo kijk ik graag naar de filmserie van "The Bourne" en films van onder andere Vin Diesel kan ik wel waarderen.

Mooiste liedje?

Ik hou van verschillende muziek. Doordat ik veel onderweg ben luister ik veel naar de radio. Meestal luister ik naar radio 2 waar best een breed genre gedraaid wordt. Ik ben enkele keren naar Pinkpop geweest, ik zou daar graag nog wel eens naar toe willen. Ook ga ik al enkele jaren met vrienden naar De Vrienden van Amstel Live, daar geniet ik echt van begin tot eind.

Lievelingseten?

Ik hou van een stevige maaltijd, er is maar weinig wat ik niet lust. Je kunt me vooral blij maken na een koude dag met een stamppot met een lekker stukje vlees, maar ook een chinees of ander diner sla ik ook zeker niet af.

Favoriete vakantie?

Ik ben tot op heden niet echt een vakantiemens geweest. Ik ben 1 keer echt op vakantie geweest naar Mexico. Dat was goed bevallen, maar daarna is het er niet meer van gekomen. Ik voel me thuis echt koning te rijk. Een weekendje weg vind ik wel gezellig.

Wat zou je doen met één miljoen?

Ik zou met 1 miljoen waarschijnlijk een nieuwe auto kopen. Ik hou graag van grote auto's en die kosten nou eenmaal veel geld. Voor de rest zou ik rustig bekijken waaraan ik het zou besteden. Ik zou het jammer vinden om té impulsief te werk te gaan en er later spijt van te hebben.

Wat is je toekomstdroom?

Mijn toekomstdroom is om een lieve vrouw in mijn leven te ontmoeten, om samen mee het leven door te gaan. Een speciaal persoon in mijn leven voor wie ik leef; iemand die mij een thuis kan geven in mijn leven. Natuurlijk heeft ze naast mij ook een eigen leven in de vorm van werk, een eigen bedrijf en/of kinderen. Ze hoeft dus niet klaar te zitten met het eten op het moment dat ik 's avonds een keer thuiskom. 

Wat zoek je in een partner?

Ik zoek iemand waarmee ik lief en leed kan delen, die ik geluk kan geven en waar ik bovenal veel plezier mee kan beleven. Helaas is die tot op heden nog niet in vervulling gegaan. 

Wat vind jij romantisch?

Ik vind van alles romantisch: een filmpje pakken, samen uit gaan eten, maar ook een avondje samen op de bank onder een dekentje kan ik wel waarderen.