Advertentie

Over Kevin

Kevin van Steffi

Je zag de oproep van boerin Steffi. Wat was je eerste gedachte?

Ik vroeg mij af waarom zo'n mooie vrouw zo onzeker is over zichzelf. Zo’n lief gezichtje en zulke sprekende ogen, die moeten toch door veel meer mannen gezien worden.

Hoe snel heb je gereageerd?

Ik heb er nog eens goed mijn gedachten over laten gaan. Op een bepaald moment dacht ik: Ja, waarom ook niet? Ik doe het gewoon.

Waarom sprong jouw brief eruit bij Steffi denk je?

Mijn brief was geschreven op perkament, toch wel iets heel bijzonders. Ik verwacht wel dat de inhoud van mijn brief het meest heeft gedaan.

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik kom al zolang ik me kan herinneren op een mooie melkveehouderij tussen de dieren. Ik heb me hier altijd al thuis gevoeld.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Vrije tijd heb ik niet heel veel vanwege mijn eigen hoveniersbedrijf. Als ik wel vrije tijd heb, breng ik die graag door met familie. Of natuurlijk tussen de paarden. Als ik echt even van de rust wil genieten sta ik het liefste met een vishengel in mijn handen.

Mooiste boek?

Eeeeeh ja, dat is een moeilijke vraag omdat ik dyslexie heb maar sinds kort ben ik begonnen in Incredible Dr. Pol: Hollandse dierenarts in Amerika (Michigan).

Mooiste film?

Black Beauty of Dreamer mijn Droompaard

Mooiste liedje?

Ik luister veel verschillende muziek. Ik kan niet echt een mooiste nummer bedenken.

Lievelingseten?

Maakt niet heel veel uit, als het maar lekker is!

Favoriete vakantie?

Thailand

Wat zou je doen met één miljoen?

Als zoiets op mijn rekening kwam te staan dan denk ik dat er in het begin niet veel zou veranderen. Ik zou gewoon lekker mijn leventje leiden en goed kijken waar het echt voor nodig zou zijn.

Wat is je toekomstdroom?

Een mooi leven leiden met een lieve vrouw. Verder zien we wel wat de toekomst brengt.

Wat zoek je in een partner?

Een lieve, zorgzame vrouw die van aanpakken weet.

Wat vind jij romantisch?

Voor mij kunnen de kleine dingen al romantisch zijn, bijvoorbeeld een klein of lief gebaar. Soms ben ik zelf erg romantisch, dan denk ik aan kaarsjes, een muziekje en gezellig tegen elkaar aanzitten.