Roel van boerin Steffi - Boer zoekt vrouw 2019

'Ik zoek een maatje, waar ik m’n verhaal aan kwijt kan, avonturen mee kan beleven, maar waar je ook heerlijk tegenaan kan kruipen.'

Roel

Je zag de oproep van boerin Steffi. Wat was je eerste gedachte?

Ik dacht: Hee, die is leuk. Dat zou wel eens wat voor mij kunnen zijn. Vervolgens ben ik verder gaan lezen op de site. 

Hoe snel heb je gereageerd?

Het was nogal druk, dus had ik het schrijven even uitgesteld. Uiteindelijk vond ik na twee weken dat ik het op dat moment maar moest doen, voor ik het zou vergeten.

Waarom sprong jouw brief eruit bij Steffi denk je?

Volgens Steffi had mijn brief een bepaalde inhoud. Ik heb er in elk geval mijn best op gedaan.

Wat heb jij met het boerenleven?

In het verleden heb ik wel wat ‘boeren’ bijbaantjes gehad. Paardenstallen uitmesten, koeienstallen strooien etc. We hebben thuis overigens geen boerderij. Ik ben vooral van het buitenleven. Voor mijn werk ben ik praktisch altijd buiten bezig. Heerlijk!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Het liefst ben ik rondom huis wat aan het prullen of ga ik met vrienden wat drinken of hen helpen met klussen. Als ik maar bezig ben.

Mooiste boek?

Ik lees eigenlijk niet veel boeken, maar vooral tijdschriften, zoals de Quest en Topgear.

Mooiste film?

Defiance

Mooiste liedje?

Mijn muzieksmaak is nogal breed. Van Sting tot Maan. En van Rowwen Hèze tot Coldplay. In het bijzonder luister ik best veel Guus Meeuwis. Ik kan in zijn muziek altijd wel iets terugvinden wat bij mij ook speelt. 

Lievelingseten?

Aberdeen Angus Rib-eye in rode wijnsaus.

Favoriete vakantie?

Bolivia en Peru staan hoog op mijn lijstje. Veel afwisselende landschappen, bezienswaardigheden en gave activiteiten lijken me gaaf. 

Wat zou je doen met één miljoen?

Een mooi huis kopen, wat uitdelen aan vrienden en de rest op de spaarrekening zetten voor later.

Wat is je toekomstdroom?

Een mooi huis hebben, een leuke baan, een leuke vrouw, een leuke vriendenclub en misschien kinderen. Het totaalplaatje dus eigenlijk.

Wat zoek je in een partner?

Een maatje, waar ik m’n verhaal aan kwijt kan, avonturen mee kan beleven, maar waar je ook heerlijk tegenaan kan kruipen.

Wat vind jij romantisch?

Lekker bij elkaar op de bank zitten met een drankje, met wat kaarsen of de open haard aan. Of met z’n tweeën onder het genot van een drankje op een zwoele zomeravond naar de sterren kijken.