Advertentie

Over Steven

Steven dagdater voor boerin Annemiek

Wat dacht je toen je boerin Annemiek op tv zag?

Wat een stoere, leuke vrouw! Goede uitstraling. Daarnaast sprak het me erg aan dat ze niet naar een boer op zoek was, maar iemand zocht die haar horizon kon verbreden en wat meer diepgang kon creëren. 

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben graag buiten en vind het leuk om lekker bezig te zijn. Met het boerenleven zelf heb ik weinig ervaring. Het leven op een boerderij, vooral de rust en de ruimte spreken me erg aan. Als Annemiek op zoek was geweest naar een boer of een medewerker voor op haar boerderij, had ik niet gereageerd. Het lijkt me best leuk om af en toe eens op de boerderij te helpen, maar mijn werk als verpleegkundige vind in veel te leuk om op te geven.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik hou van sporten. Momenteel is dat vooral hardlopen. Als ik wat meer tijd heb en het is wat mooier/warmer weer, ga ik ook graag mountainbiken en wandelen. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn sociale contacten te onderhouden en ben ik dan ook graag bij vrienden. Het ''stappen'' ben ik wel wat ontgroeid, ik ga liever lekker uit eten of iets actiefs doen, bijvoorbeeld een escape-room. Het is natuurlijk ook prima om gewoon bij iemand thuis een drankje te doen. Veel van mijn vrienden hebben al kinderen en ik vind het erg leuk om af en toe eens op te passen of bijvoorbeeld lekker mee te gaan zwemmen. Daarnaast hou ik me met diverse werkzaamheden bezig voor Stichting Kenya Kinderen, waarmee we in Kenya een kindertehuis ondersteunen.

Mooiste boek?

Ik lees eigenlijk niet veel, maar het laatste boek wat mij is bijgebleven is De Kat van de Dalai Lama.

Mooiste film?

Er zijn veel films die ik kan waarderen, maar als ik er één moet kiezen zou ik voor Kingdom of Heaven gaan.

Mooiste liedje?

Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij.

Ze Huilt Maar Ze Lacht - Maan.

Lievelingseten?

Pasta's.

Favoriete vakantie?

Afrika. Mede door mijn vrijwilligerswerk voor de stichting ben ik de laatste jaren met regelmaat in Kenya te vinden. Maar er zijn nog zat andere reisbestemmingen die ik nog graag wil ontdekken. Het liefst met een leuke partner.

Wat zou je doen met één miljoen?

Ik zou het werkelijk waar niet weten. Het lijkt me vooral een prettig idee dat je financieel wat onafhankelijker wordt. Wellicht zou ik wat minder gaan werken, meer gaan reizen en vrijwilligerswerk gaan doen.

 Wat is je toekomstdroom?

Gezond en zonder zorgen oud worden met fijne mensen om mij heen. In de toekomst hoop ik toch ook wel het ''huisje-boompje-beestje'' te hebben. Dus een leuke vrouw, een fijn huis en, als dat mag lukken zijn wat mij betreft één of meerdere kinderen meer dan welkom. En een hond of andere huisdieren is natuurlijk ook leuk!

Wat vind jij romantisch?

Lekker met elkaar op de bank, kaarsje, wijntje, maar vooral pure aandacht voor elkaar. In bad mag natuurlijk ook! Naar mijn idee is romantiek meer de aandacht voor elkaar en het laten weten dat je elkaar leuk vind, dan elkaar overladen met dure cadeaus. Af en toe een onverwacht, lief berichtje of kaartje of klein betekenisvol cadeautje. 

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Alleen ben ik ook gelukkig, maar ik vind het belangrijk dat je in een relatie elkaar nog net wat gelukkiger kunt maken. Een relatie moet een aanvulling zijn. Het gevoel dat je bij elkaar ''thuis'' komt, vind ik heel belangrijk. Je eigen ding kunnen doen, los van elkaar, maar ook leuke dingen samen blijven ondernemen. Elke keer weer blij worden als je elkaar ziet. Goede gesprekken kunnen voeren en elkaar ook non-verbaal kunnen lezen. Daarnaast is fysiek contact in een relatie voor mij ook heel belangrijk. In alle opzichten moet je elkaar willen blijven ontdekken en uitdagen en interesse in elkaar blijven houden. Daarnaast is het natuurlijk wel handig als iemand begrip heeft voor het feit dat mijn werktijden onregelmatig zijn en ik ook weekenden en feestdagen werk.