Advertentie

Over Madeleen

Madeleen dagdate voor Bastiaan

Wat dacht je toen je boer Bastiaan op tv zag?

Mijn zusje attendeerde mij erop dat er dit jaar een leuke Zeeuwse boer mee deed. Ik dacht, dat zal wel mee vallen, want ik vind niet zo snel iemand echt leuk, maar toen ik de aflevering terug ging kijken was ik echt positief verrast. Wat ik vooral leuk vond aan zijn intro op TV was dat hij een ondernemende en actieve man is en ook graag verder kijkt dan zijn boerderij, zo houdt hij bijvoorbeeld net als ik van reizen en avontuur. Daarnaast vond ik dat hij een leuke lach had en hele leuke krullen, daar hou ik wel van. En wat ik ook een pluspunt vond, was dat hij Zeeuws is.

Wat heb jij met het boerenleven?

Zelf ben ik opgegroeid met veel beesten en ruimte, maar ik heb niet specifiek iets met het boerenleven. Goede vrienden van mij zijn boer en daar hoor ik wel veel verhalen van hoe het boerderijleven er aan toe gaat, dus ik had wel al een goed beeld van hoe het boerenbestaan eruit ziet.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Afgelopen jaar heb ik in mijn vrije uren vooral veel geklust in mijn eigen woning, gelukkig is mijn huis nu zo goed als af en heb ik meer tijd voor andere dingen. Ik sport graag en ben op het moment voor mijn eerste kwart triathlon aan het trainen. Daarnaast vind ik mountainbiken, paardrijden over het strand, hardlopen, bootcamp/crossfit en yoga heerlijk om te doen. Als ik niet aan het sporten ben, ben ik graag bij vrienden en familie te vinden. Ik heb veel verschillende vriendengroepjes vanuit mijn woonplaats, maar ook van mijn studie en de marine en ben altijd heel blij om hen weer te zien in mijn vrije tijd.

Mooiste boek?

Ik lees niet super vaak omdat ik daar de rust niet voor kan vinden in mijn dagelijks leven, maar op vakantie vind ik het fijn om een boek te lezen. ‘Stoner’ van John Williams vond ik prachtig en ‘En uit de bergen kwam de echo’ van Khaled Hosseini vond ik ook indrukwekkend.

Mooiste film?

Net als Bastiaan vond ik ‘Into the wild’ een mooie film en ‘Slumdog millionaire’ was ook supermooi.

Mooiste liedje?

Ik heb niet zozeer een lievelingsliedje, maar ik hou van het genre alternatieve/indie rock. Verder luister ik graag naar de muziek van Pearl Jam.

Lievelingseten?

Ik ben dol op eten, er zijn zoveel lekkere gerechten, maar Indiase curries staan heel hoog bovenaan en ik vind het ook heel leuk om deze zelf te bereiden. In het weekend een grote pan maken en dan lekker lang laten sudderen, heerlijk! Een andere quilty pleasure, voor een frikandel kan je mij wakker maken.

Favoriete vakantie?

Het is een grote droom van me om met een soort camper of 4x4 de zijderoute in het Midden-Oosten af te reizen. Verder vind ik het leuk om plekken te bezoeken die nog niet al te toeristisch zijn en als een vakantie een actief element bevat, zoals hiken, mountainbiken of kayakken.

Wat zou je doen met één miljoen?

Lekker een sabbatical nemen en sowieso bovenstaande droom waarmaken. Het geld wat overblijft zou ik graag slim investeren, bijvoorbeeld in een mooi huis, een verbouwing of een paardenwei. Een deel zou ik aan vrienden of familie willen schenken of iets geven wat hun leven ook verrijkt.

Wat is je toekomstdroom?

Op persoonlijk vlak zou ik graag een leuke, lieve, nuchtere partner vinden met dezelfde passies waar ik mijn leven mee kan delen en op loopbaanvlak zou ik graag IC/SEH verpleegkundige worden bij Defensie. 

Wat vind jij romantisch?

Uiteten gaan in een restaurant met heel goed eten of een romantisch diner thuis. Daarnaast zijn kleine romantische gebaren ook altijd leuk, zoals een lief cadeautje voor elkaar kopen of een kleine verrassing.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Jezelf kunnen zijn, humor, wederzijds respect, aangetrokken tot elkaar zijn, echt van elkaar houden en blij worden van elkaar vind ik heel belangrijke elementen voor een goede relatie. Ook vind ik het belangrijk dat je elkaar stimuleert in hetgeen wat belangrijk is voor diegene, je moet een aanvulling zijn op elkaars leven, het moet geen moeite kosten.