Advertentie

Over Vera

Vera DEF dagdater voor Boer Geert

Wat dacht je toen je boer Jan op tv zag?

Toen ik Jan op tv zag, zag ik een warme, sociale en geaarde man. Een man die van mensen houdt. Een liefdevolle man.

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik hou erg van buiten in de natuur zijn. Ik wil graag dieren om mij heen hebben en hou van aanpakken.
Ik reageerde niet op Jan omdat hij boer is. Het maakt mij namelijk niet uit wat een man voor werk doet. Ik viel bij Jan puur op zijn karakter, een warme liefdevolle man.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden. Ik hou van lekker koken en gezond eten. Het liefst sta ik in mijn vrije tijd middenin een moestuin, ga ik sporten, naar de sauna of naar een festival met goede muziek. Ook geniet ik graag van de mooie plekken op de wereld.

Mooiste boek?

Paulo Coelho, de Alchemist.

Mooiste film?

Pulp Fiction.

Mooiste liedje?

Room Eleven; Faith.
Let me in; Benny Sings.

Lievelingseten?

Thais en couscoussalade.

Favoriete vakantie?

Azië en Peru.

Wat zou je doen met één miljoen?

Samen met de liefde van mijn leven een mooi houten huis bouwen in een prachtig land. Hier mooie projecten opzetten en mensen werk bieden die het verdienen. Daarnaast zou ik een mooie boot willen, waarmee we naar andere mooie plekken op de wereld gaan varen. Ook zou ik organisaties gaan steunen die zich met hart en ziel inzetten voor dieren. Heb ik dan genoeg aan een miljoen? Haha.

Wat is je toekomstdroom?

Mijn toekomstdroom is een team te worden met iemand waar ik zielsveel van houd. Hem alle liefde kunnen geven die ik in mij heb en daarnaast kunnen genieten van al het moois in het leven, waar ik nu ook al van geniet. Vooral veel liefde kunnen geven en ontvangen is eigenlijk mijn enige wens. Ik hoef niet veel materie. Ik heb nog nooit zo weinig materie gehad als op dit moment en dat voelt als een rijkdom. Voor het eerst in mijn leven leef ik totaal ontspannen en geniet ik van elke dag.

Wat vind jij romantisch?

Als iemand iets speciaal voor jou doet, puur omdat hij aan je denkt en van je houdt en jou gelukkig wilt zien.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Integriteit, willen verbinden, dat je voor elkaar nummer één bent, dat je dingen voor elkaar over hebt en elkaar het geluk gunt. Dit betekent uiteraard ook de ander de ruimte geven die hij nodig heeft. Als je weet dat je trouw aan elkaar bent, moet je de ander de ruimte geven om zelf te kunnen doen waar hij gelukkig van wordt. Liefde is de ander ruimte geven om zich te ontplooien en zijn geluk te vinden. Maar vooral elkaar in waarde laten. De ander laten zijn wie hij is.