Annette

Boer
Hans
Annette
Advertentie

Over Annette

Annette

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Wauw! Wat is Hans een zorgzaam en puur mens die zijn emoties durft te laten zien. Dat raakte me enorm en liet me niet meer los.

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben een natuurmens. Ik ben graag buiten, we hebben zelf een kleine moestuin en kipjes. Ik kan enorm genieten van de natuur, bos, bergen, strand en ik hou van dieren. Ook vind ik het belangrijk om gezond en vers te eten.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Wederzijds respect, goede communicatie, luisteren naar elkaar, positiviteit, humor, een arm om je heen, samen dingen doen en samen door het leven gaan met alle ups en downs die op je levenspad komen.

Wat vind jij romantisch?

Spontaan een bosje bloemen krijgen, een compliment geven/krijgen, samen ontbijten, samen fietsen in de natuur en gezellig picknicken, een wijntje of biertje drinken op terras.

Mooiste boek?

De boekenserie: Outlander, van de schrijfster Diana Gabaldon. De boeken allemaal zo mooi! En er is ook een schitterende tv-serie van gemaakt.

Mooiste film?

As it is in Heaven

Mooiste liedje?

What a wonderful world van Louis Armstrong

Lievelingsteten?

Een lekkere geitenkaas salade met walnoten een vleugje honing

Favoriete vakantie?

Met een camper een rondreis maken door Noorwegen en Zweden en genieten van al het moois daar.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Ik zou het grootste deel geven aan mijn kinderen zodat zij een onbezorgde financiële toekomst hebben. Met het andere deel zou ik nog vaker gaan genieten van dagjes uit en koop ik een camper om mijn vrienden in het buitenland te bezoeken en te reizen.

Wat is je toekomstdroom?

Samen met een lieve man genieten van het leven, de kinderen en kleinkinderen. Het geluk zit in het genieten van de kleine dingen en die samen vinden.