Advertentie

Over Sander

Sander

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

De eerste indruk was meteen goed. Ik dacht wat een mooie en leuke meid! Spontaan en niet bang om te werken! Iemand met veel passie voor het vee en haar werk. Daar hou ik van.

Wat heb jij met het boerenleven?

In het dagelijks leven werk ik bij veehouders, loonbedrijven en scheer ik ongeveer 2000 schapen per jaar. Zelf heb ik thuis wat hobby vee: 60 schapen, 3 koeien, 2 ezels een hond en een kat. Na het werk ben ik altijd tussen mijn eigen vee te vinden. Ook heb ik wat machines waar ik me mee verhuur voor aardig wat veehouders.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Eerlijk en openheid! Een vrouw hoeft zich niet te veranderen voor mij, maar ik vind wel dat je het met z’n tweeën overal over moet kunnen hebben. En dat je beide een passie hebt (het mooiste is beide dezelfde) die je ook samen kunt uitoefenen.

Wat vind jij romantisch?

Samen genieten van mooie plekjes in de natuur.

Mooiste boek?

Ik lees nooit een boek, alleen vakbladen

Mooiste film?

Mission Impossible

Mooiste liedje?

Ik vind heel veel muziek mooi zoals Normaal, bûkkers, country, enz... Maar mijn wekker wekt mij elke ochtend met Rowwen Hèze met Heilige Antonius dus ik denk dat we dat liedje als mooiste liedje kunnen beschouwen.

Lievelingsteten?

Ik lust alles, maar bloemkool is toch mijn favoriet.

Favoriete vakantie?

Amerika, hier ben ik drie maanden geweest. Ik zou graag nog eens naar Nieuw-Zeeland of Australië willen.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Grond kopen.

Wat is je toekomstdroom?

Het liefst zou ik samen met mijn toekomstige vrouw een boerderij willen runnen. Samen ondernemen en grote keuzes in het leven maken. Een verre vakantie sla ik ook niet af. Ook is er zeker een kinderwens dat zou heel leuk zijn.