Karlijn

Boer
Jouke
Karlijn
Advertentie

Over Karlijn

Karlijn

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Toen Jouke in beeld kwam schoot mijn hart letterlijk in mijn keel. Ik dacht, wauw, jij bent écht leuk. Een gek gevoel, want hoe kan je nu iemand leuk vinden die je slechts vijf minuten in beeld hebt gezien. Maar het kan dus… Zijn uitstraling, zijn houding, ik werd er gewoon helemaal enthousiast van. Hij kwam op me over als een vlotte man, en iemand die lekker nuchter, sympathiek en ondernemend is. En ik dacht; ik moet hem zien!

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben opgegroeid op een melkveehouderij in Brabant, als oudste dochter van 4 kinderen. Mijn broer draait nu het bedrijf. Ik woon nu dus in de stad, maar daar zit ik eigenlijk niet helemaal lekker op mijn plek. Genoeg te beleven en vrienden om me heen, maar ik blijf toch een plattelandsmeid, dus mijn toekomst ligt daar. Ik hou van de ruimte, de bedrijvigheid, dat alles eromheen met de seizoenen meedraait, en het gevoel van vrijheid. Ik zou het heerlijk vinden om af en toe voor de hobby met Jouke mee te mogen melken. Ik geniet enorm van mensen die een passie hebben voor het boerenbedrijfsleven. Ik vind die gedrevenheid leuk en ben nieuwsgierig naar het stukje ondernemerschap, naar de creatieve ideeën en plannen die het bedrijf weer een stap verder brengen. Verder voel ik me thuis als het aan de keukentafel ook gewoon lekker over koeien en mais gaat.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Uiteindelijk gaat het erom dat je elkaar gelukkig wilt maken. Voor mij draait de basis om vertrouwen. Het gevoel dat je er voor elkaar bent, en altijd op elkaar kunt bouwen. Ik vind het belangrijk dat je je leven kan delen, samen kan genieten en dingen doen waar je blij van wordt, maar dat er tegelijkertijd ook ruimte is om ook nog je eigen ding te kunnen doen. Verder vind ik het leuk als je een aanvulling kunt zijn voor elkaar. Dat je samen kunt sparren en elkaar dingen ook van de andere kant laat bekijken.

Wat vind jij romantisch?

Ik ben vrij nuchter, en houd niet per se van romantisch gedoe, maar ik vind het wel fijn als iemand gewoon lief doet. Dat kan in kleine dingen, door iets liefs te zeggen, of gewoon dat je iets doet voor die ander. Als iemand zelfverzekerd is en weet wat hij wil vind ik dat heel aantrekkelijk. En ik vind het leuk als iemand me een beetje probeert uit te dagen.

Mooiste boek?

Valse Salie – Roos Boum

Mooiste film?

Shutter Island

Mooiste liedje?

Goo Goo Dolls - Iris

Lievelingsteten?

Pizza

Favoriete vakantie?

Het liefst op plekken waar de natuur mooi is. Dichtbij of verder weg, bergen, zee of jungle, als er maar wat te beleven is. Maar als ik moet kiezen; Peru.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Een huis kopen, een centje sparen, en wat er nog over is met familie delen.

Wat is je toekomstdroom?

Misschien een beetje degelijk, maar uiteindelijk wil ik later toch wel graag huisje-boompje-beestje. Een gezin, ergens op het platteland in Nederland. Misschien nog ooit doorstuderen. En vooral leuke dingen blijven doen met familie en vrienden.