Advertentie

Over Marion

Marion

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Die is leuk! Maar oh, wat woont hij ver weg.. Maar wat issie leuk! Wat een aardige moeder zeg. En wat ziet Jouke er goed uit ;) Dan toch een boer voor mij?? De filmpjes hebben vervolgens nog vaak op repeat gestaan.

Wat heb jij met het boerenleven?

Veel! Ik ben net als Jouke opgegroeid op een melkveehouderij. Ik voel me ook echt thuis op de boerderij, die mijn vader nog steeds runt. Vroeger was ik heel veel buiten bij mijn vader op de stal, ik kende alle koeien bij naam en nummer, haha. Ik probeer er nog steeds elk jaar bij te zijn als de koeien voor het eerst naar buiten gaan of als het gras / de maïs gehakseld wordt. En het blijft een cadeautje om een kalfje geboren te zien worden!

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Maatjes zijn en volledig jezelf kunnen zijn bij elkaar. Samen lachen en lol hebben, maar er ook voor elkaar zijn in mindere tijden en elkaar begrijpen. En uiteraard een fijne knuffel op z’n tijd J.

Wat vind jij romantisch?

Hmmm.. Dat kan zitten in hele kleine dingen! Voor iemand opkomen, voor iemand koken, tijd en moeite nemen voor elkaar, gezellig kaarsjes aan of een extra lange knuffel. Maar ook laten zien dat je bij iemand hoort, door bijvoorbeeld elkaars hand vast te houden in het openbaar.

Mooiste boek?

Ik lees niet super veel, vooral in de zon of in bad. Ik lees dan graag een feelgood roman, bijvoorbeeld van Jill Mansell.

Mooiste film?

‘Pride and Prejudice’. Maar ik vind ‘The Shawshank Redemption’ ook een mooie film.

Mooiste liedje?

Er zijn zó veel mooie liedjes. Liedjes van Rowwen Hèze tot Marco Borsato tot James Blunt tot het Songfestival en Disney. Maar het meest betekenisvolle, mooie liedje is voor mij One Word van Anouk.

Lievelingseten?

IJs!! Daar kun je me zelfs midden in de winter wakker voor maken.

Favoriete vakantie?

Mijn reis naar Thailand met mijn beste vriendin in 2017.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Pfoe, lastige vraag. Ik doe niet mee aan loterijen, dus ik durf hier niet over te dromen…

Wat is je toekomstdroom?

Gelukkig zijn in alles wat ik doe! En zeker ook in de liefde. Een maatje voor altijd aan mij zij en samen wat moois opbouwen. Bijvoorbeeld in Friesland, bij die ene leuke boer ;)