Sonja

Boer
Rob
Sonja
Advertentie

Over Sonja

Sonja

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Wat een mooie man. Gevoelig en vol passie, dat zie je niet vaak. Met sprekende ogen en het hart op de goede plaats.

Wat heb jij met het boerenleven?

Het heeft me altijd wel getrokken. De rust, de ruimte, de dieren, de natuurlijke omgeving en tegelijkertijd een geheel eigen product neer kunnen zetten.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Dat je trots op elkaar kunt zijn. Dat je elkaars mening respecteert en de ander ook een spiegel voor mag houden, of diegene er nou in wil kijken of niet. Humor, verrassingen over en weer (op welke manier dan ook ), eerlijkheid, knuffelen en een fijne intimiteit.        

Wat vind jij romantisch?

Dat iemand de moeite en de tijd neemt om de ander een gevoel te geven speciaal te zijn.
Kaarslicht, open haard, wijn, muziek, diner, ontbijt op bed, kleine briefjes, paardrijden op het strand, samen de zonsondergang kijken, slapen onder de sterrenhemel… En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Mooiste boek?

Ik ben geen lezer, ik neem er simpelweg de tijd niet voor. Ik ben snel met m’n gedachten elders en het geschreven woord beklijft minder dan het gesproken. Op vakantie vind ik het heerlijk een boek te lezen, als ik echt de rust heb, maar een specifieke titel kan ik zo niet noemen.

Mooiste film?

Ook al is het een oudje, ik heb Gorilla’s in the Mist altijd prachtig gevonden. Lijkt me zo machtig om de apen in hun echte natuurlijke omgeving mee te maken.

Mooiste liedje?

Zo moeilijk om een nummer één te kiezen; er zijn er zoveel. Het ligt ook aan mijn stemming, maar mijn top 10 bestaat uit nummers als She van Charles Aznavour, Door de Wind door Miss Montreal (alhoewel het origineel van Stef Bos ook prachtig is), The Family Tree van Venice, L’oiseau van de film Belle & Sébastien, Geen Kind Meer van Karin Bloemen, My Way; Herman Brood zingt het erg mooi…. Nummers waarin emotie te horen en te voelen is.

Lievelingsteten?

Rode kool, kaasfondue of pizza ergens in Frankrijk of Italië, uit zo’n buitenoven.

Favoriete vakantie?

Een aardig zonnige/warme combinatie van cultuur, stadjes, natuur en de zee.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Ik zou geld opzij zetten voor mijn zoon voor later, mijn broers, zussen en een goed doel wat geven, mijn tegen kanker vechtende lieve vriendin meenemen naar waar zij wil, een feest voor vrienden en familie geven, me oriënteren op een campervakantie door Amerika of een reis naar Zuid-Afrika, dieren in hun natuurlijke habitat bekijken, een jeepachtige auto kopen, mijn badkamer moderniseren (met stoomdouche en bubbelbad ?, als het dan toch kan…), en een ticket voor de vader van mijn zoon kopen, zodat zij elkaar weer live kunnen zien. Dat was in oktober 2019 voor het laatst. Hij is geëmigreerd naar China.

Wat is je toekomstdroom?

Heel eerlijk gezegd ben ik nooit zo van het ver vooruit denken. Ik ben happy in het hier en nu, en ben ik dat niet, dan moet ik wat veranderen. Maar als ik echt diep in mijn hart kijk, dan zie ik mezelf in een vrijstaand huis(je is ook goed) met wat grond er omheen voor dieren en een hele lieve vent aan m’n zijde. En dan met onze kinderen, familie en vrienden gezond, in liefde en met een grap tussendoor, gezellig heel oud worden.