Wendy

Boer
Rob
Wendy
Advertentie

Over Wendy

Wendy

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Wow! Een man met passie voor muziek. Rob kwam over als een man met humor, warm en empathisch. Ik wilde hem dolgraag leren kennen!

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben opgegroeid in een boerenbuurt. Mijn opa en oma waren boer en boerin en woonden op een boerderij op een steenworp afstand van mijn ouderlijk huis. Voor een groot gedeelte ben ik dus op een boerderij groot geworden.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Het hebben van raakvlakken. Voor mij zijn dit o.a. muziek, het respect naar en interesse in elkaar en het buitenleven. Daarbij wil je meer voor je partner voelen dan voor ieder ander waar je een goede band mee hebt.   

Wat vind jij romantisch?

Het gevoel krijgen dat mijn partner zijn best heeft gedaan of wil doen om mij te verrassen.

Mooiste boek?

Niet zozeer het mooiste boek, wél de beste trilogie. De Sil Maierreeks van Esther Verhoef.

Mooiste film?

Intouchables

Mooiste liedje?

Dit is onmogelijk te benoemen. Een oneerlijke kill-your-darlings!! Mijn grote liefde is Pearl Jam en dan kan ik echt niet één nummer noemen. Misschien dan wel twee…. State of Love and Trust én Rearviewmirror.

Lievelingsteten?

Koken is niet mijn hobby. Mijn lievelingseten is eigenlijk alles wat een ander maakt….

Favoriete vakantie?

Rondreizen om nieuwe culturen en de natuur te ontdekken. Hier hoef je echt niet voor naar Australië, ook in Nederland lukt dit goed ?

Wat zou jij doen met één miljoen?

Zorgen dat er voor mijn kinderen niets ontbreekt, dat ze kunnen studeren, de wereld ontdekken en kunnen worden wat zij willen. Verder zou ik zorgen dat het geld voor mij gaat werken en mijn partner en ik kunnen genieten van wat ons blij maakt.

Wat is je toekomstdroom?

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt, zongen Acda en De Munnik. Ik heb geen duidelijke toekomstdroom. Wel hoop ik het leven te kunnen delen met de meest fantastische liefdespartner die dit in volle overgave terug kan en wil geven. Samen genieten van de kleine en grote dingen dat het leven ons brengt.