Bob

Geboortedatum
Boer
Boerin Claudia
Bob
Advertentie

Over Bob

Bob

Wat dacht je toen je Claudia op tv zag?

Whauww...

Wat heb jij met het boerenleven?

Het roept associaties uit mijn jonge jaren op. Ik hielp veel mee op de boomkwekerij en het hoveniersbedrijf van mijn vader. Het buitenleven, de natuur en zeker ook het aanpakken. Een tijd van ‘schaften’ in plaats van ‘pauze‘.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Echte openheid - Eerlijk durven zijn over gevoelens vraagt moed. Commitment - Elkaar zien, horen en waarderen. Ongeacht. Liefde - Voor mij is liefde de basis, het verbindend element én de toekomst voor een relatie.

Wat vind jij romantisch?

Tijdens een warme zomeravond met zijn tweetjes in een houten tubbe de sterrenhemel bekijken. Met een glaasje wijn en een stukje Frans kaas de dag beklinken.
Tijd voor elkaar. Samen genieten.

Mooiste boek?

Steve Jobs, de biografie (Walter Isaacson). Voor één euro op de rommelmarkt gekocht. 677 pagina’s in één week gelezen. In de jaren daarna nog regelmatig herlezen.
Over een fascinerende perfectionist met een buitengewoon talent voor marketing. Van de Apple I tot de iPad. In een periode die ikzelf ook bewust heb meegemaakt. Veel herkenning dus.

Mooiste film?

Lion 2016 – met Nicole Kidman en Dev Patel Mooiste liedje? Nena – In meinem Leben. (2010)

Lievelingseten?

Moeders pot. Het is nog steeds een feest als ik af en toe bij mij ouders thuis mee kan eten.

Favoriete vakantie?

Op vakantie vind ik luieren én actief zijn een prettige combinatie. Wellness afgewisseld met sport. Dorpjes en omgeving verkennen op de Vespa. Wijnproeverijen bezoeken en restaurantjes spotten. Dit doe ik het liefst in Trentino-Zuid-Tirol. Een mediteraan klimaat met de sfeer van de Alpen. Overigens, een regio bekend als het walhalla voor fijnproevers!
 

Heb je (klein)kinderen?

Ja, vier kinderen en twee kleinkinderen.
 

Wat zou jij doen met één miljoen?

Een deel zou ik achter de hand houden om mijn kinderen een steuntje in de rug te kunnen bieden op de woningmarkt. Een ander deel zou ik willen gebruiken om te investeren in een startende ondernemer met een goed idee. Het restant beleggen. Natuurlijk moet er wel iets overblijven voor een paar onvergetelijke momenten. Bijvoorbeeld een mooie reis of een evenement met partner, kinderen, familie en vrienden.

Wat is je toekomstdroom?

Een lang, gezond en actief leven met mensen om me heen die me dierbaar zijn. Gaandeweg wat minder zittend werk. Ik doe mijn werk graag, maar mis wel iets. Voldoende qualitytime voor kinderen, kleinkinderen, relatie en andere mooie bezigheden. Een afwisseling met leven op de boerderij zou de cirkel zo maar eens rond kunnen maken.