7. Steffi, Michelle en Jaap hebben eerste keuzemoment

Keuzemoment Steffi
7. Steffi, Michelle en Jaap hebben eerste keuzemoment
21 oktober 2018

Op de boerderijen is dag twee van de logeerweek aangebroken en dat betekent het eerste keuzemoment voor boerinnen Steffi en Michelle en voor boer Jaap. De boeren hebben nog een paar uur om hun beste beentje voor te zetten. De logees hunkeren op hun beurt naar persoonlijke aandacht.

Na het vertrek van Marlies zijn bij boer Wim Marit en Paula nog over. Wim spreekt naar hen uit dat hij ze 'leuk leuk vindt'. Dat is het zetje dat Paula nodig heeft. Wim checkt meteen ook wat de meiden nou precies van hem vinden en dat wordt gewaardeerd. 'Het zegt iets over iemand als je oprecht om feedback vraagt en er voor open staat. Dat vind ik cool', glundert Marit.

Boer Marnix wil van Bertine weten waarom ze nou eigenlijk naar hem heeft geschreven. 'We hebben totaal verschillende achtergronden en de raakvlakken moet ik echt zoeken'. Bertine ziet dat anders: 'Ik denk dat we elkaar juist aanvullen'.

In het leven van boer Jaap spelen zijn ouders een grote rol. Ze wonen op steenworp afstand en Jaap eet er dagelijks. Vandaar dat hij het belangrijk vindt dat zijn ouders zijn potentiële liefdes te zien krijgen dus neemt hij ze mee. Marilyn grijpt dit wandelingetje aan om hem recht op de man af te vragen wat hij van haar vindt.

Ook voor boerin Steffi is de mening van haar ouders belangrijk, vader Jan komt kennismaken. Het keuzemoment komt dichterbij en dat voelen de mannen. Grote mannen met trillende handjes...

Boerin Michelle heeft haar logés weer aan het werk gezet op de champignonkwekerij. Ze geeft ze opdrachten die ze zonder morren uitvoeren. Het geeft Michelle ook de kans de mannen één voor één langs te gaan. Tegen Maarten spreekt ze uit waar ze nou precies naar op zoek is: "Ik heb iemand nodig die lief is, maar ook die me af en toe een schop onder de kont geeft of er tegenin gaat. Alleen maar lief is saai. Het moet af en toe knallen." 

Advertentie