Jan-Willem

Geboortedatum
Boer
Boerin Claudia
Jan Willem
Advertentie

Over Jan-Willem

Jan Willem

Wat dacht je toen je Claudia op tv zag?

Wat een fantastische lieve vrouw, helemaal mijn type. Wat als ik me nog eens zou durven openen voor de liefde; zal ik een brief schrijven?  

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben opgegroeid op een boerderij en weet wat het vraagt qua tijd en werk. Mijn zus heeft een mega boerenbedrijf waar ik van dichtbij meekrijg wat het inhoudt. Ik voel me er in die zin wel verwant mee. Steek de handen sowieso graag uit de mouwen of dat nu een huis bouwen of helpen op een boerderij is. Het hoeft voor mij niet persé een boerderij te zijn maar ondernemen moet je wel vrijheid geven om je eigen leven vorm te geven. Maar dit is allemaal maar bijzaak. De liefde die je met iemand voelt is het belangrijkste, van daaruit mag alles ontstaan. 

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Verliefd om elkaar heen vlinderen. Aanraken, knuffelen, elkaar zien. Eén blik en begrijpen waar de ander zit qua gevoel. Een diep houden van, elkaar vasthouden door dik en dun. Maar ook vooral elkaar vrij laten en los durven laten, om ieders z’n eigen ding te laten doen.  

Wat vind jij romantisch?

Minutenlang elkaar aankijken, alles gaat stromen. Samen zwerven in de natuur, picknicken op een dekentje, passie voelen voor elkaar.  

Mooiste boek?

De liefde is niemand vergeten van Gary Renard.

Mooiste film?

As it is in Heaven.

Mooiste liedje?

'Voor haar' van Frans Halsema.

Lievelingseten?

Alles wat we samen gaan maken want dat maakt alles lekkerder. Maar…naast pasta’s en Indisch is andijviestamppot toch wel het favoriete Hollandse eten.  

Favoriete vakantie?

Wandel of fietsvakanties. Bijvoorbeeld op de eilanden. Ik hou van zon, maar niet alleen om op het strand te gaan liggen. Cultuur, dingen bekijken, actief.

Heb je (klein)kinderen?

Ja, ik heb drie kinderen.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Samen een boerderij met chambre d’hotes en gites kopen en runnen, maar vooral veel geld weggeven.  

Wat is je toekomstdroom?

De liefde durven aangaan en mijn hart weer voor iemand durven openen. Gelukkig worden met iemand die misschien wel heel dichtbij gewoon in Nederland woont of ergens anders in het buitenland. Wie weet een leven waarin ik een partner help haar bedrijf te runnen waarbij we veel en vaak samen in de natuur zijn. Wonen en werken op het platteland zal daarom altijd een hartenwens blijven omdat ik het zo goed ken.