13. De Reünie

Reunie
13. De Reünie
2 december 2018

Boer Jaap en Marian hadden een romantische citytrip in Noorwegen, alhoewel Jaap aangaf dat het soms wat snel ging. Hoe was dat toen ze terug waren in Nederland? Hoe gaat het nu met hen?

Boerin Michelle en Maarten waren blij en verliefd in Griekenland. Michelle is in het verleden gekwetst door mannen en vindt het daardoor soms moeilijk haar hart volledig open te stellen. Heeft Maarten haar het vertrouwen in de liefde terug kunnen geven?

Tijdens de citytrip in Erfurt besluiten boer Marnix en Janneke dat ze geen gezamenlijke toekomst hebben. Toch komt een stralende Marnix naar de reünie. Wat is er sinds de citytrip gebeurd?

Boer Wim en Marit lijken na de nodige opstartproblemen elkaar helemaal te vinden tijdens de citytrip in Italië. Toch komt Wim alleen naar de reünie. Waar is Marit?

Roel heeft het hart gestolen van boerin Steffi. Kan ze inmiddels geloven dat er een man is die helemaal voor haar gaat? En hoe gaat het met boer Jan, boer Rudie, boer Wilfred en boerin Saskia die zelf aan de slag gingen met hun brieven?

Advertentie