Wie zijn er nog bijelkaar?

20 november 2023

Enkele maanden na de citytrips ontvangt Yvon de boeren op een plek midden in de Betuwe. Ze brengen een aantal dagen met elkaar door om bij te praten en om terug te blikken op het liefdesavontuur. Wat is er allemaal gebeurd nadat ze in het voorjaar begonnen met hun zoektocht? En komen ze met een partner naar de reünie of toch weer alleen?

Boeren klein

Hoe is het bijvoorbeeld met het duo Claudia en Paul? Verloopt alles nog steeds soepel of heeft hun prille liefde niet standgehouden? En hoe kijkt Bernice terug op het avontuur? Staat ze nog steeds achter haar beslissing om beide mannen te laten gaan? 

Tijdens de citytrip naar Århus had Jasmijn de nodige twijfel. Heeft Haico die weg kunnen nemen of is het sprookje tussen de twee voorbij? En hoe kijkt Richard terug op de afgelopen maanden? Is ook in de maanden na de citytrip zijn keuze voor Robin de juiste gebleken?

Piet hakte als eerste boer de knoop door. Anke stond bij hem op nummer één. Hoe gaat het nu met hen? Genieten zij nog steeds samen in Duitsland? 

Boer zoekt vrouw Europa, de reünie, zondag 26 november 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.