Advertentie

Over Sietze

Sietze van boerin Michelle

Je zag de oproep van boerin Michelle. Wat was je eerste gedachte?

Wat een leuke spontane meid!  Ondanks het grote bedrijf zag je ook hoe ze buiten haar werk om is, dat maakte mij nieuwsgierig. 

Hoe snel heb je gereageerd?

Dit is waarschijnlijk het meest slechte antwoord, haha. Laat, heel laat. Ik werd door familie, vrienden en collega's enorm aangemoedigd om te gaan schrijven. Zelf wist ik het nog niet zo goed, want waarom zou ze iets met mijn brief doen? Uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken. De sluiting was zondag 27 mei om 00.00 uur en ik heb de brief om ongeveer 23.45 uur verstuurd. 

Waarom sprong jouw brief eruit bij Michelle denk je?

Ik heb totaal geen idee! Ik heb hem vrij snel geschreven dus misschien dat de spontaniteit op de juiste manier is overgekomen. 

Wat heb jij met het boerenleven?

Mijn grootouders van beide kanten hadden vroeger een boerderij. Daarnaast hebben mijn ouders een hobby-boerderij waar ik zelf ook menig uurtje heb gespendeerd. Lekker buiten zijn en je hoofd leeg maken bevalt mij wel.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Er zijn zoveel dingen, maar met vrienden leuke dingen doen, hardlopen, klussen en bij mijn ouders helpen nemen wel het meest van mijn tijd in beslag.

Mooiste boek?

De Paardenjongen van Rupert Isaacson

Mooiste film?

The Green Mile heeft veel indruk op mij gemaakt. Vroeger als klein jongetje vond ik Babe op de Boerderij altijd geweldig. 

Mooiste liedje?

Heel veel verschillende liedjes, maar ik hoorde laatst het liedje 'Je moet het voelen' van Guus Meeuwis. Die is wel erg goed. 

Lievelingseten?

Chinees

Favoriete vakantie?

Ik heb een rondreis gemaakt met een auto door Zuid-Afrika, zoiets zou ik graag nog vaker willen doen.

Wat zou je doen met één miljoen?

Tsja lastige vraag... Ervoor zorgen dat je nu plezierig zou kunnen leven (leuke dingen doen, o.a. vakantie en reizen), een goed doel en wat sparen voor later. Of bijvoorbeeld voor de kids, leuke dingen doen na je pensioen.

Wat is je toekomstdroom?

Ik heb ontzettend leuk werk als meester op een basisschool, dus dat blijf ik in de toekomst nog wel even doen. En daarnaast? Ja heel cliché: huisje, boompje, beestje. 

Wat zoek je in een partner?

Humor, eerlijk, spontaan, lekker gek, betrouwbaar, bescheiden en twee benen op de grond.

Wat vind jij romantisch?

Ik ben meer van de kleine dingetjes: op een zomeravond, liggend in het gras samen naar de sterren kijken. Of een lange strandwandeling, bij een mooie zonsondergang of met harde wind.