Advertentie

Over Sophie

Sophie dagdater voor boer Bastiaan

Wat dacht je toen je boer Bastiaan op tv zag?

Wat een leuke man, hoe kan het dat hij geen vriendin heeft?

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben zelf opgegroeid op een boerderij, dus het hele reilen en zeilen en het harde werken wat bij een eigen bedrijf hoort is mij niet onbekend. Hoewel ik het Zeeuwse platteland heb verlaten toen ik ging studeren kom ik er nog altijd graag terug.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik hou er van om een rondje te wielrennen, koffie te drinken op het terras, borrelen met een goed glas wijn en tijd door te brengen met vrienden.

Mooiste boek?

Ik lees graag thrillers, bijvoorbeeld van Karin Slaughter of Jo Nesbø. Als ik eenmaal in het verhaal zit kan ik het boek in één keer uitlezen.

Mooiste film?

Pearl Harbour, ook al heb ik hem al tien keer gekeken, hij blijft mooi!

Mooiste liedje?

Ik heb niet één favoriet liedje en ik heb best een diverse muzieksmaak. Maar als ik er dan ééntje moet kiezen zou ik gaan voor Yellow van Coldplay.

Lievelingseten?

Elk jaar kijk ik weer uit naar échte Zeeuwse mosselen!

Favoriete vakantie?

Ik hou van avontuurlijke reizen, om nieuwe dingen te ontdekken zonder vooropgesteld plan. Het is heerlijk om tijdens een vakantie actief bezig te zijn .Te gaan duiken, hiken of bergen beklimmen. Een strandvakantie is niks voor mij. Meestal boek ik alleen een vliegticket en kijk ik op de plaats van bestemming wat ik verder ga doen.

Wat zou je doen met één miljoen?

Een groot knalfeest geven, mijn familie meenemen op vakantie (ik wil ze al jaren laten zien hoe mooi Afrika is) en ik zou een deel investeren in een project om de gezondheidszorg in derde wereldlanden te verbeteren.

Wat is je toekomstdroom?

Een leuke man tegenkomen en daarmee samen nieuwe avonturen aan te gaan. En wellicht om zelf onderdeel te zijn van het project om lokale artsen in een derde wereldland op te leiden, door bijvoorbeeld enkele weken per jaar een cursus te geven.

Wat vind jij romantisch?

Kleine en onverwachte gebaren die laten zien dat iemand aan mij denkt. 

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Om elkaar vrij te laten in wie je bent en wat je doet. Daarnaast vind ik eerlijkheid en vertrouwen de basis van een goede relatie.