Advertentie

Over Irene

Irene dagdater voor boer Geert Jan

Wat dacht je toen je boer Geert Jan op tv zag?

De eerste keer dat ik Geert Jan zag, dacht ik direct: wat een leuke man. Ik had niet de intentie om te reageren maar ineens dacht ik: waarom ook niet? Soms moet je een sprong in het diepe wagen. En dat heb ik gedaan.

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik heb eigenlijk nooit nagedacht over een boerenleven. Geert Jan heeft een paardenopfokbedrijf en is dan ook geen echte boer. Ik hou van de natuur en van paarden. Dus leven op een boerderij zou ik ook niet uitsluiten. 

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Leuke uitstapjes maken, reizen, stedentrips, cultuur, wandelen, fietsen, winkelen, sauna, terrasje pakken, bioscoop en theater. Maar ik vind het ook fijn om op de bank te zitten met een goed glas wijn. Dan is het wel zo leuk als je een goede gesprekspartner hebt.

Mooiste boek?

Duizend gouden zonnen.

Mooiste film?

Ik heb niet specifiek een mooiste film. In mijn jeugd zou ik gezegd hebben The Sound of Music.
Er zijn meerdere goede films: Forrest Gump en The Green Mile. 

Mooiste liedje?

Ik vind veel liedjes mooi. Pinkfloyd en Supertramp waren altijd wel mijn favorieten.
Verder hou ik van trancemuziek. Armin van Buuren daar zou ik heel graag een keer een live concert van willen beleven. Calvin Harris kan ik ook waarderen. Verder hou ik ook van Bach.

Lievelingseten?

Pasta pesto of Indische rijsttafel.

Favoriete vakantie?

Strand en cultuur afwisselend. Ik hou ervan veel te zien op vakantie maar een paar dagen strand vind ik ook heerlijk.

Wat zou je doen met één miljoen?

Een mooi huis kopen en mijn kinderen mee laten genieten. Daarnaast zou ik ook een bedrag schenken aan iemand die het heel hard nodig heeft.

Wat is je toekomstdroom?

Gelukkig zijn met mijn partner. Samen oud worden en samen leuke dingen ondernemen.

Wat vind jij romantisch?

Diner bij kaarslicht kan ik waarderen. Maar ook dat mijn man mij verrast. Wanneer ik thuis kom hij lekker voor me heeft gekookt en een glaasje wijn inschenkt. Samen genieten.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Het allerbelangrijkste in een relatie vind ik dat wij trouw aan elkaar zijn. Humor, diepgang, eerlijkheid en respect zijn ook zeer belangrijk voor mij in de relatie.  Ik hou ervan als een man zichzelf goed verzorgd en aandacht besteedt aan zijn kleding. Kortom uiterlijk vind ik ook belangrijk. Aandacht voor elkaar hebben, elkaar ruimte geven om je eigen ding te kunnen doen maar ook zeker samen zijn. Ik hou ervan als een man het jongensachtige in zich heeft en nog vitaal is. Ik hou er ook van om verrast te worden doordat mijn partner het initiatief neemt om een uitstapje te organiseren. Ik vind dit ook heel erg leuk om mijn partner daarmee te verrassen.