Lotte

Boer
Jan
Lotte dagdater voor boer Jan
Advertentie

Over Lotte

Lotte dagdater voor boer Jan

Wat dacht je toen je boer Jan op tv zag?

Dat lijkt me een relaxte vent die het sociale met het buitenleven combineert, en het geluk heeft zijn werk ervan te hebben gemaakt. Hij leek me openhartig en welbespraakt. Ik zag overeenkomsten in onze gezin situatie en interesses. Een leuk avontuur om aan te gaan en iemand te leren kennen. 

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik hou van het buitenleven, het liefst met dieren en ruimte om me heen. Dit is een droom. Ik heb veel respect voor het boerenbedrijf, het is hard werken en gaat altijd door. 

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik ben een filmliefhebber en ik hou van tekenen (wat ik veel te weinig doe). Het allergelukkigst ben ik in de natuur. In het bos (met de kinderen), of op/bij het water. Dit klinkt heel sportief wat ik helemaal niet ben, naast recreatief zeilen en paardrijden. Er gewoon zijn is dan genoeg. Ik geniet ook van culturele uitstapjes naar steden zoals Edinburgh en Lissabon. 

Mooiste boek?

“Duizend schitterende zonnen”. De laatste tijd lees ik voornamelijk (Scandinavische) thrillers. 

Mooiste film?

Daar kan ik eigenlijk niet tussen kiezen. Ik noem er een paar. The Shawshank Redemption en Lord of the Rings. En met een van mijn favoriete acteurs, Anthony Hopkins: Legends of the fall, Silence of the lambs.

Mooiste liedje?

Ik geniet van waar ik op dat moment zin in heb. Dit kan rock/pop zijn zoals Eddie Vedder, Kensington, folky soul zoals Agnes Obel, Roadtrips met Supertramp of relaxte pianomuziek van Joep Beving. 

Lievelingseten?

Italiaanse en franse keuken.

Favoriete vakantie?

Kamperen in Zuid-Frankrijk en in een cottage in Scottish Highlands. 

Wat zou je doen met één miljoen?

Mijn droom boerderij met mijn paarden en honden realiseren. Mijn eigen bedrijf beginnen in een sociaal-creatievere hoek. Een deel verdelen onder mijn vrienden en familie. En een deel besteden aan een dierenopvang. 

Wat is je toekomstdroom?

Naast wat ik net beschreef en gelukkig oud te worden met mijn lieve kinderen, hoop ik dit ook nog te mogen doen met de liefde van mijn leven. 

Wat vind jij romantisch? 

Ik hou van de traditionele gezellige dingen. Het is romantisch wanneer een man iets onbaatzuchtigs doet uit liefde.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Je met elkaar te verbinden zonder uit je eigen kracht te zijn. Ik ben heel trouw in een zekere mate van vrijheid en vertrouwen. Een relatie moet liefdevol en loyaal zijn waarbij we ook ons eigen leven kunnen leiden.