Advertentie

Over Stefan

Stefan

Wat dacht je toen je jouw boer op tv zag?

Wauw, wat een passie, enthousiasme en gedrevenheid heeft Janine voor haar bedrijf.
Daarnaast werd ik direct enthousiast van haar uitstraling, glimlach en gevoel voor humor.

Wat heb jij met het boerenleven?

Ik ben opgegroeid op een gemengd bedrijf met koeien, varkens en akkerbouw. Het bedrijf was te klein om over te nemen. In mijn vrije tijd heb ik op verschillende agrarische bedrijven gewerkt.  Mijn eerste echte baan was in de financiële wereld als (assistent) adviseur agrarische bedrijven. Sinds vier jaar werk ik als bedrijfsleider op een onderzoeksfaciliteit voor rundvee- en varkensvoeding. Ik heb altijd bij bedrijven gewerkt die gerelateerd zijn aan het boerenleven.

Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Een goed gesprek, een knuffel, gezelligheid en er voor de ander zijn. Je moet jezelf kunnen zijn en kunnen zeggen wat je denkt. Samen er een nog leuker leven van maken door te genieten van de kleine dingen.

Wat vind jij romantisch?

Samen op de bank, kaarsjes aan, lekkere hapjes  en een speciaal biertje. In het weekend samen ontbijten met vers gebakken broodjes, jus d’orange/koffie en een gekookt eitje.

Mooiste boek?

‘Toen het donker werd’ van Simone van der Vlugt.

Mooiste film?

Brothers (2009),  ben vooral een liefhebber van films gebaseerd op waargebeurde verhalen.

Mooiste liedje?

Streets van Kensington (live).

Lievelingsteten?

Tapas, verschillende kleine gerechten met een heerlijk biertje erbij. Gezellig tafelen met zijn tweeën of met vrienden.

Favoriete vakantie?

Kamperen in de bergen, genieten van de natuur, lekker buiten. Niks moeten en genieten van de rust. Overdag wandelen, wielrennen of een berg beklimmen. Combinatie van actie en ontspanning en een hapje en een drankje. En wintersport. Heerlijk buiten, prachtige gebieden en op zijn tijd een biertje in combinatie met de geweldige Oostenrijkse sfeer.

Wat zou jij doen met één miljoen?

Een gedeelte op de bank zetten voor later en een rondreis maken met een grote camper. En misschien wel een leuk vakantiehuis in het buitenland.

Wat is je toekomstdroom?

Een leuke vrouw en kinderen, mooi huis met een (grote) tuin met verschillende dieren. Samen plannen maken voor de toekomst en genieten met familie en vrienden.