Een kijkje in Claudia's dagboek

22 maart 2017 - Pagina delen op:

Afgelopen zondag verliet Claudia de boerderij van Riks. Haar Boer zoekt Vrouw Internationaal-avontuur kwam hiermee ten einde. Hoe heeft zij de dagen met Riks en de andere vrouwen beleefd? We geven je een kijkje in haar dagboek van de logeerweek.

De voorbereiding

Koffer is gepakt. Ready to go! Heb er zin in! Wat ongelofelijk spannend, ga gewoon genieten. Riks tot snel!!! See you soon.

De reis

Zijn we dan, op Schiphol. Nu gaat het echt beginnen! De vlucht naar Calgary ging prima. Heb mij vermaakt in de lucht. Koffers gepakt en door naar Saskatoon. Ik ben er op het vliegveld nog tussenuit gehaald en apart gezet. Wel met z’n tweeën gelukkig. Ze waren niet heel vriendelijk namelijk. Drie vragen beantwoord na 45 minuten wachten en toen door naar de laatste vlucht. En ja, gemist door het oponthoud. Zes uur later eindelijk op plaats van bestemming. Nu gaat het dan echt beginnen.

Logeerdag 1

Riks weer gezien, en zijn huis en de logeerkamer. Daarna hebben we de koeien gemolken. Rover de hond ontmoet.

Naar het dorp gegaan voor boodschappen en Riks’ kinderen gezien. We hebben samen hutspot gekookt en heerlijk gegeten. Daarna nog nagetafeld en voldaan naar bed.

Logeerdag 2

Ik werd wakker, ’s nachts alles nog even afgespeeld in mijn gedachten. Na even snel gegeten te hebben was het weer tijd voor de koeien. Ging super goed. Daar naar de kalfjes en toen ontbijt. We hebben het kippenhok uitgemest. Een flinke klus, maar het is weer mooi schoon geworden.

Zat even alleen met Rover buiten en toen keek ik om mij heen en moest ik huilen. Heel diep in mijn hart wist ik dat dit niet voor mij was en dat ik dit ook aan Riks wilde gaan vertellen. Follow your heart!

Riks nam het goed op. Hij zei ook: “Je moet het echt willen, het is niet voor iedereen weggelegd." Riks, jij bent een hele lieve man die heel trots mag zijn op wat je hebt bereikt. Ik hoop dat jij je welverdiende liefde gaat vinden die jouw passie samen met jou gaat delen. Bedankt dat ik bij jou op de boerderij heb mogen zijn. Dikke knuffel.

Terugreis

Donderdag 1 december 14:00 uur begint mijn reis terug. Ik zal zo een taxi nemen naar het vliegveld. Alles ingepakt, ready to go. Even shoppen op Saskatoon, oftewel: eten. Het is een kleine luchthaven. Arrival Edmonton en daarna door naar huis.

Weer thuis

Heerlijk om weer thuis te zijn. Ontzettende mooie ervaring gehad bij Riks. Het moment was kort, maar genoeg om te weten dat ik me daar te eenzaam zou gaan voelen. De warmte van thuis zou gaan missen. Ben heel dankbaar dat ik mee mocht en ook heel dankbaar om te beseffen wat ik hier heb.

Bekijk hier hoe het nu met Claudia gaat!

Lees meer