René verlaat Claudia’s boerderij: ‘Dit moet ik verwerken en naast me neer leggen’

19 november 2023

Claudia besluit Paul mee te nemen op citytrip. En dus zit het Boer zoekt vrouw-avontuur er voor René op. We blikken met hem terug. Hoe heeft hij het gehad? En hoe gaat het nu met hem?

René

Onder de indruk

Op het moment dat René op de dagdate was, was hij echt onder de indruk van Claudia. ‘Ik wilde toen alleen nog maar meer.’ En dat kon! Hij werd uitgenodigd om naar Normandië te komen.

Aftasten

‘Toen begon het aftasten: wie is dat nou? Wat zoekt zij?’ René vond dat heel leuk om te beleven, om te zien hoe Claudia haar ding doet en om dicht bij haar te zijn. ‘Dat is dan wel het plezierige in die melkput. Dan sta je geen meters van haar af.’ Gaandeweg de tijd begon René meer gevoel te ontwikkelen voor Claudia.

René
'Ik heb er 100% van genoten'

Claudia’s keuze

Toen Claudia op een gegeven moment naar René toe kwam en niet zo goed wist wat ze ging zeggen, wist hij dat de keuze op Paul was gevallen. ‘Ik vond dat heel vervelend. Ik was toch wel zo ver dat ik heel graag langer gebleven was. Niet één dag, maar véél langer. En dat werd ‘m niet. Dus moet ik dat verwerken en naast me neer leggen.’

Geen spijt

Toch heeft René geen spijt van zijn deelname aan Boer zoekt vrouw. ‘Ik had dit avontuur niet willen missen, op geen enkele manier. Ik heb er echt 100% van genoten, veel plezier gehad en mooie mensen leren kennen.’