Deze boeren hebben de liefde gevonden

24 november 2023

Boer zoekt vrouw Europa zit erop. Sommige boeren hebben de liefde gevonden, sommigen houden er een bijzondere vriendschap aan over.

stel 1

Ellen & Haico

Na de citytrip met Jasmijn heeft Haico de stoute schoenen aangetrokken en Ellen geschreven. En na een paar dates na de reünie hebben de twee nu officieel verkering. Ellen glundert nu nog. 'Het is toch fijn om te zeggen: ik heb verkering? Ja, ik vind dat wel wat hebben.' Ze spreken elkaar elke dag en binnenkort gaat Ellen een weekje naar Haico in Denemarken. 

clauuuuu

Claudia en Paul

Het was voor Claudia een hele stap om aan dit avontuur te beginnen. 'Maar het overtreft al mijn verwachtingen. Ik zou wel een gat in de lucht willen springen', vertelt Claudia. 'En ik spring mee', vult Paul aan.

stel 44

Robin & Richard

Robin is al vijf keer naar Slowakije toegeweest en ze hebben het nog steeds heel gezellig met elkaar. 'Het gaat redelijk vanzelf en het voelt allemaal heel fijn', vertelt Richard. 'Hij voelt echt als thuiskomen', zegt Robin.

stel 4

Piet & Anke

Bij Piet & Anke verdwenen de kriebels en het gevoel voor elkaar. Maar wat ook meespeelde is dat er bij Anke borstkanker is geconstateerd. Maar de twee zijn nog steeds hele goede vrienden. 'En je bent heel betrokken', dat vind ik heel fijn.' Voor Piet is Anke een verrijking. 'We hebben nu een vriendschappelijke relatie.'

Bernice

Bernice was helaas ziek en kon niet bij de reünie zijn. Maar gelukkig is ze wel een beetje bijgekomen van haar Boer zoekt vrouw avontuur. 'Ik ben zelfverzekerder geworden'. En ze belooft nog eens haar brieven door te gaan, om te kijken of er iets voor haar tussen zit.