Een kijkje in Mara's dagboek

2 mei 2017

David sprak tijdens het laatste keuzemoment de liefde uit voor Mara. Hoe was het voor haar om met een twijfelende boer en een aantal andere dames in Roemenië te zijn? We geven je een kijkje in haar dagboek.

Logeerdag 2

Het keuzemoment komt eraan en dat vind ik niet leuk. Kijk er als een berg tegenop. Wil heel graag blijven en David beter leren kennen. Continu denk ik aan het keuzemoment. Het maakt me best onzeker merk ik. Nog even en dan komt het verlossende woord.

Al met al heb ik vandaag een leuke en interessante dag gehad. We zijn naar een varkensboerderij geweest. Weer veel gezien!

Logeerdag 3

Wat een opluchting. Er valt een last van mijn schouders en de sfeer is nu heel relaxed. Vandaag even goed met David kunnen praten. Dit was heel fijn en versterkte mijn gevoel voor hem.

Logeerdag 4

Vandaag een rustige, maar leuke dag gehad. Boodschappen gedaan met David en een fijn gesprek met hem gehad. Dit voelde goed. ’s Avonds romantisch gedineerd aan een meer. De sfeer was wel gespannen aangezien het keuzemoment morgen is. Ook ik voel me gespannen.

Wat ook heel leuk was; Susan en ik hebben een Roemeense party gecrashed en hebben samen met de Roemenen gedanst!

Logeerdag 5

Goed geslapen, maar word met een nerveus gevoel wakker omdat het keuzemoment vandaag plaatsvindt. Super spannend, want ik zou zo graag bij David willen blijven omdat ik hem echt leuk vind en gevoelens voor hem krijg. Afwachten maar..

Citytrip

Jaaa, we zijn in Brasov! Hele mooie stad en super fijn om hier met David te zijn. Ik voel me zo op m’n gemak bij hem en hij stelt me gerust. Ik voel me goed bij hem.
Nu weer verder de stad verkennen. Morgen gaan we naar het kasteel van Dracula.

Terugreis

Afscheid genomen van Dave. Ik vond dit best moeilijk. We zijn in zo’n korte tijd naar elkaar toegegroeid. Het voelt zo goed. Gelukkig zie ik hem volgende week weer!

Weer thuis

Wat gek om weer thuis te zijn. Het ‘normale’ leven gaat weer beginnen. Vandaag geskyped met Dave. Zo fijn om hem weer te zien. Ik mis hem wel.

De voorbereiding

Het is dinsdag 4 oktober en ik ben alvast begonnen met inpakken.
De dag voordat ik naar Roemenië ga, ben ik een weekend weg met een vriendin. Dat betekent dus 2 koffers inpakken. Best wel stressvol allemaal. Zo gek dat het avontuur bijna gaat beginnen. Kan het haast nog niet geloven. Maar ik heb er onwijs veel zin in! Laat de reis maar beginnen.

De reis

Ja ja, onderweg naar Roemenië! Onderweg naar David. Ik vind het super leuk om hem weer te zien. Dit keer in zijn eigen omgeving. Ik ben heel benieuwd! Heb er onwijs veel zin in!

Logeerdag 1

De eerste dag zit erop. Wat een ontzettende leuke en spannende dag was dit! David zijn bedrijf gezien. Ik was onder de indruk. Heel gaaf wat hij doet! De dag is voorbij gevlogen.
Het voelt goed allemaal. En David is echt heel leuk. Benieuwd wat de dag morgen brengt!