“Ik ben een beetje een zwerver, en Annekim wil wel meezwerven”

7 mei 2017 - Pagina delen op:

Nog voor het laatste keuzemoment verklaarde boer Marc de liefde aan Annekim. Kijkers van Boer zoekt Vrouw Internationaal konden vragen insturen voor Marc. Wij leggen er een aantal aan hem voor.

Yannick: Hoe was het om jezelf terug te zien op tv?

“Raar, maar het viel allemaal wel mee. Ik had verwacht dat ik slechter over zou komen. Het is wel een beetje raar om jezelf te zien en je eigen stem te horen, maar het went wel. Ik kreeg ook veel positieve reacties van familie, en vrienden maakten af en toe wel grappige opmerkingen. Ik heb niet alles met Annekim kunnen kijken, maar een aantal afleveringen wel. Het schept een soort band om het samen te kijken, om elkaar zo terug te zien. Je bent ook benieuwd wat ze van die hele logeerweek laten zien.”

 

Petra: Je zei dat je overal kan wonen waar vis is, maar waar zou je het liefst willen wonen?

“Hmm, moeilijke vraag! Ik denk dat ik niet echt een voorkeur heb voor een bepaalde plek of een land, maar er zijn een aantal dingen die me wel aanspreken. Ik vind Zuid-Afrika bijvoorbeeld een fantastisch mooi land, maar Nederland is sociaal gezien, met familie, toch wel echt leuk. Vooral als je lange zomerdagen hebt waarop je een terrasje kunt pakken. Ik heb het in Zambia heel erg naar mijn zin, maar ik weet niet wat de toekomst brengt. Ik ben ook wel benieuwd naar andere landen, Canada of Australië of zo. Ik ben een beetje een zwerver, en Annekim wil wel meezwerven.”

 

Silvia: Wat mis je het meest uit Nederland, behalve familie? Wat moet er altijd mee in je koffer als je hier bent geweest?

“Ik neem altijd wel stroopwafels mee, dat doet het altijd wel goed. Dan neem ik drie of vier pakken mee en die zijn dan ook binnen een week op, haha! Vrienden vanuit het buitenland vinden ze ook fantastisch, dus ik eet ze niet alleen, ik deel ze ook uit hoor! Dus dat gaat hard. Ja, stroopwafels zijn gewoon bijna een must voor in de koffer.”

 

Philip: Ben je bang dat jij en Annekim gaan botsen, aangezien jullie allebei heel koppig zijn?

“Nee, helemaal niet. We zijn wel koppig, maar we kunnen het met humor opvangen, op dit moment in ieder geval, haha. Ik ben wel eigenwijs, maar ook niet zo eigenwijs dat ik daar ruzie over ga maken. Het blijft wel gewoon gezellig. Tot nu toe, haha!”

 

Chiquira: Zijn jullie er al uit hoeveel kinderen jullie willen? ;)

“Ik denk dat we daar op dit moment niet zo heel erg serieus mee bezig zijn. We weten van elkaar wat we in ons hoofd hebben, maar Annekim is er nog niet aan toe en ik ga dat niet pushen. We zien het wel in de toekomst. Eerst nog kijken of we het met elkaar volhouden, niet te grote stappen nemen in één keer. Maar ik denk dat het wel goed komt!”

Lees meer