Adriaan: "We denken te gaan samenwonen"

29 maart 2011

Adriaan beantwoordde een vragenselectie.

adriaan

Annelies uit Kesteren: Hoe gaat jouw toekomst eruit zien denk je? "We denken het eind van het jaar te gaan samenwonen. Een datum hebben we nog niet. We hebben er ook al over gedacht te gaan trouwen, maar dat weten we nog niet zeker."

Mary uit Helvoirt: Gaan jullie deze Vierdaagse al meedoen?"Als ik word ingeloot wel, dat is nog even afwachten. Als er meer dan 45 duizend inschrijvingen zijn, dan moet je als je voor het eerst meedoet ingeloot worden. Het is nog even afwachten. Half april horen we of ik ben ingeloot en dan kan ik gaan inlopen. Ik loop nu wel regelmatig, maar ben nog niet echt aan het trainen."

Barbara uit Dordrecht: Wat is de grootste verandering in je leven? "Als je ergens naartoe gaat, ga je nu samen. Anders ging ik altijd alleen. Nu gaan we altijd, bijna altijd, samen op stap."

Janneke uit Groningen: Houdt Cora ook van puzzelen? Puzzelen jullie nu samen? "Ze houdt meer van sudoku's en kruiswoordpuzzels, van legpuzzels niet echt. Daar heeft ze geen tijd voor. Ik begin er nu zelf ook niet meer aan, nu het mooi weer wordt met lange dagen. Het is meer iets voor de wintermaanden. Als ik eraan begin dan kan ik niet stoppen, dan zit ik zo tot twaalf uur 's nachts. Dat breekt op."