Arthur: 'Het gaat hartstikke goed samen'

26 november 2012

Fans van Boer zoekt Vrouw konden na de reünie al hun prangende vragen insturen voor de boeren. De redactie heeft een selectie voorgelegd aan hen.

Arthur en Miranda

Taco uit Leiden

Dag Arthur, mijn collega's en ik hebben wekelijks op maandagochtend de afleveringen van BzV uitgebreid besproken. Na de laatste aflevering vonden we het heeeel leuk dat jij ook iemand gevonden hebt. We hadden alleen een uitgebreide discussie over het volgende: een aantal van ons had begrepen dat Miranda dezelfde is als degene die jij (ooit) op een schoolfeestje hebt gezoend. Klopt dat?

Dat las ik laatst ook al ergens. Nee,  dat klopt niet. Ik had Miranda nog nooit gezien voordat ze een brief schreef.

Anton uit Vriezenveen

Helpt Miranda ook mee in het bedrijf?

Nee, daar was ik niet naar op zoek. Bovendien heeft ze last van haar knie gehad. Miranda heeft gewoon haar eigen baan. Ze doet administratief werk voor een bedrijf. Mocht ze in de toekomst bij mij komen wonen, zou ze misschien wat administratie van mij over kunnen overnemen.

Melanie uit Made

Heb je ook weleens iets anders geteeld dan komkommers?

Nee, van kleins af aan teelde mijn vader al komkommers. Daar zijn we inmiddels ook helemaal in gespecialiseerd, dus ik denk dat ik dat altijd zal blijven doen.

Saskia uit Oosthuizen

Is Miranda weer ter been?

Ja, dat gaat weer redelijk. We zijn nu 10 weken onderweg en ze is nog niet helemaal 100 procent, maar ze kan al wel weer zonder krukken lopen.

Naomi uit Steenwijk

Wat is het meest romantische wat jullie hebben gedaan?

Ik denk dat dat een weekendje weg was, met haar familie in Eerbeek. En binnenkort gaan we voor het eerst echt samen een weekend weg, naar Maastricht. Ik ben niet zo heel romantisch, ook daar heb ik nog weinig ervaring mee, maar wie weet. Miranda is wel wat romantischer.  

Denise uit Papendrecht

Wanneer gaan jullie samenwonen en willen jullie eigenlijk kinderen?

Miranda wil hier binnen een half jaar intrekken en ik denk ook wel dat dat gaat gebeuren. Het gaat hartstikke goed samen. Wat betreft kinderen; als dat tot de mogelijkheden behoort, willen we dat wel graag.