Boer John vindt zijn liefde

22 mei 2020

Boer John ging in de webserie daten met briefschrijfster Marlies. Na de opname van de reünie van Boer zoekt Vrouw werden ze helemaal verliefd! Wij spraken de tortelduifjes.

Selfie boer John en Marlies

In de laatste aflevering hoorden we dat er alleen maar vriendschap was tussen jou en je briefschrijfsters. Maar kun je ons vertellen wat daarna gebeurde?

J: Na de opname van de reünie is de bal wel gaan rollen, met z'n tweeën. Ik heb toen weer contact gezocht met Marlies. En die werkte in die periode met coronapatienten, ze is longarts in opleiding en was best wel druk. We hebben een gesprek gehad en later zijn we gaan wandelen. 
M: Ik was wel verbaasd dat hij belde, maar vond het wel leuk. We zijn een stukje gaan wandelen. Om te kijken hoe en wat. En het klikte best wel goed eigenlijk.

Wanneer dacht je opeens: “Die Marlies is toch wel een leukerd”?

J: Haha. Naja. Ze is in mijn hoofd blijven zingen, zeg maar. Ondanks dat ik met een ander persoon aan het daten was. Op een gegeven moment liep alles spaak en daar baalde ik goed van. Ik heb even wat rust ingebouwd en toen dacht ik: "Ik moet de stoute schoenen toch maar eens aantrekken".

Jullie hebben veel overeenkomsten, maar wat vind je het leukste aan Marlies?

J: Dat het ook zo'n lekker buitenmens is. Wandelen en fietsen, daar hou ik ook wel van. Dat heeft Marlies ook wel een beetje. Tot op heden vullen wij elkaar wel goed aan. Dat verbaasde mij ook wel een beetje.

En het is al serieus! Een bezoek aan jullie ouders is al gepland, toch?

J: Ja! Vorig weekend was zij bij mij en toen was mijn vader toevallig ook aan het werk. En toen dacht ik: "Ja, waarom ook niet?"
En aangezien het nu ook via de site van Boer zoekt Vrouw meer bekendheid krijgt is ook wel handig om ook even bij haar ouders langs geweest te zijn. Dat vind ik ook wel zo netjes eigenlijk.
M: Ja, we gaan morgen naar mijn ouders. Wel spannend, maar ook wel leuk.

Hebben jullie al gesprekken over de toekomst?

J: In de nabije toekomst in de zin van we kijken een paar weken vooruit. In jaren dat kan nog niet.
M: We hebben wel gezegd: "Eerst aan elkaar wennen". Wel dat we er serieus instaan maar dat we ook wel de tijd ervoor nemen.
J: Je moet ook niet overhaasten, dat lijkt mij ook niet goed.

Wat is het zo leuk aan John? 

M: Ook al zo'n mooie vraag. Haha. Hij is een heel erg lieve man, ook lekker nuchter.  Maar hij voelt mensen ook aan, dat vind ik heel fijn. Ook voor zijn bedrijf en zo. Hij denkt er goed over na. Hij is een hele aardige en lieve man. Dat vind ik wel leuk die combinatie.

Hoe vind je het leven op de boerderij?

M: Leuk, eigenlijk. Natuurlijk is het allemaal nieuw voor mij, maar ik vind het wel leuk met dieren werken en lekker buiten zijn. Daar hou ik echt wel van, ja. 's Ochtends en 's avonds heb je natuurlijk een vast ritme. Maar het is ook wel mooi dat John zorgt dat hij tussendoor wel tijd heeft om even lekker te wandelen of samen wat te doen. 

Waar zetten jullie voor het eerst jullie tentje op?

J: Haha. Over een paar dagen heeft Marlies een week vrij en we zijn nu toevallig een beetje plannen aan het maken om een paar dagen te gaan uitwaaien op Ameland. Even een paar dagen er tussenuit met z'n tweeën. 

Benieuwd geworden hoe dit sprookje is ontstaan?

Bekijk dan snel onze webserie en zie de eerste date van boer John en Marlies:
1. Bekijk hier de date van boer John en Marlies
2. Bekijk hier het tweede deel van de date