Boer Jos uit Frankrijk wordt vader

15 oktober 2020

Nog meer babynieuws!! Boer Jos uit Frankrijk, bekend van de eerste serie Boer zoekt Vrouw Internationaal in 2014, wordt voor het eerst vader. Zijn vriendin Amy, met wie hij na de uitzendingen in contact kwam, is zwanger. Hun dochtertje wordt eind maart verwacht.

Boer Jos en Amy

Boer Jos is dolgelukkig met de zwangerschap. “Amy en ik zijn nu ruim zes jaar samen, ze is heel snel bij mij in Frankrijk komen wonen. We hebben de afgelopen jaren veel tijd voor elkaar genomen, mooie reizen gemaakt, onder meer naar Zuid-Afrika en Thailand. We hadden allebei een kinderwens en zijn dan ook heel blij dat deze nu wordt vervuld.”

Amy voelt zich goed, ze heeft geen last van zwangerschapskwaaltjes. “Amy werkt in een restaurant hier in de buurt waar het altijd heel druk is met toeristen, ook in deze coronatijd. Ze merkte toen wel dat ze sneller moe was, dat is nu over. Het restaurant gaat eind deze maand dicht tot maart volgend jaar, dan gaat ze met verlof.”

Tijdens de uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal woonde Jos met zijn moeder en broer in de ouderlijke boerderij in de Dordogne. Inmiddels wonen hij en Amy een kwartiertje rijden verderop. Jos werkt nu voor een veehandelaar met vleeskoeien.