Boer Marnix en Emmie wonen samen!

14 juni 2019

Marnix (seizoen 2018) en Emmie wonen sinds een paar weken samen! In de reünie-uitzending van december vorig jaar was al te zien dat de twee smoorverliefd op elkaar zijn. 

Emmy en Marnix

"We hebben het heel leuk samen. Hadden we veel eerder moeten doen, haha! Het heeft even geduurd, want Emmie woonde en werkte in België." Emmie heeft haar baan bij de zuiderburen opgezegd en is nu werkzoekende in Nederland. Ondertussen helpt ze Marnix mee in het bedrijf.

De twee kennen elkaar al heel lang uit het paardencircuit. Nadat Marnix zonder verliefde gevoelens van de citytrip terugkwam, sloeg een poosje later de vlam in de pan tussen Emmie en de paardenfokker! "We zijn net een peper- en zoutstel. Ik denk iets, en Emmie zegt het. Het zit gewoon goed, en dat is hetgeen waar ik naar op zoek was!"

emmy en marnix

Met de komst van Emmie en haar meubels heeft het huis een flinke opkikker gehad. "Mensen denken dat het gestyled is door een tv-programma! We hebben een mooie combinatie gemaakt van mijn oude spul en Emmies nieuwe meubilair. En we hebben een hoekbank waar Michelle en Maarten jaloers op zouden zijn! Haha!"

En de verdeling van de taken in huis? "Emmie is wat meer van het koken, ik meer van het opeten!", sluit Marnix lachend het gesprek af.