Boer Rudie is vader van een zoon

7 maart 2022

Boer Rudie (seizoen 10) is vader geworden van een zoon, Bram. “Alles zit erop en eraan en alles doet het. Ook het alarm”, vertelt de trotse vader lachend.

Boer Rudie is vader geworden van zoon Bram.

Rudie en Janine wonen sinds vorig jaar zomer samen. En nu is hun gezinnetje uitgebreid met een zoon. "Toen ik hem voor het eerst in mijn armen had was ik wel ontroerd, dat doet wel wat met je." Het gaat hartstikke goed met Bram. "Hij slaapt, eet, huilt, maar het is zeker geen huilbaby. Ik denk dat we echt niet mogen klagen met hem. Hij heeft kuiltjes in zijn wangen, net als Janine en hij heeft mijn ogen."

Een bedrijf gaat altijd door

De zorg voor een baby combineren met een druk bedrijf is wel even wennen voor Rudie. "Ik zeg altijd: ‘het bedrijf gaat niet voor, maar wel altijd door’. Daar moeten we even onze weg weer in vinden. Maar gelukkig is het nu redelijk rustig, dus daar hebben we alle tijd voor."

De wereld verkennen

Rudie hoopt dat Bram later vooral de wereld gaat verkennen. "Voordat ik melkveehouder werd heb ik ook heel veel verschillende dingen gedaan, veel in het buitenland geweest bijvoorbeeld. Daar krijg je letterlijk een figuurlijk een ruim blikveld van. Voor Bram hoop ik dat hij uiteindelijk gaat doen wat hij leuk vindt, dat heb ik zelf ook gedaan. En ik wil vooral een goeie vader zijn. Ik wil er altijd voor hem zijn als het nodig is."

rudie