Boer Wilfred is verliefd!

2 december 2018

In de reünie-uitzending vertelt Wilfred stralend over een dame met wie hij aan het daten is: Doreen. Ze zouden na de uitzending hun derde date hebben. En daar is het niet bij gebleven. De twee zijn inmiddels super verliefd!

Wilfred en Doreen

De boer die we online in de Webserie gevolgd hebben, heeft zich ondergedompeld in de brieven die hij kreeg na eerste uitzending. ‘’Ik heb in totaal vier dates gehad voordat ik Doreen leerde kennen. Dat komt omdat ik vind dat iemand op papier heel anders kan overkomen dan in de praktijk. Ik wil iemand eerst leren kennen voor ik een mening vorm.’’ Zijn ware liefde zat er helaas niet tussen, maar gelukkig had Doreen de brievenuitzending gezien en besloot alsnog een brief te schrijven.

Tijdens de reünie vertelt Wilfred over hun ongewone eerste twee dates, waarbij ze meteen elkaars familie en vrienden onmoetten. Ook hun derde date was niet zoals bij iedereen. “Doreen had een week herfstvakantie, dus we hadden afgesproken dat ze naar de boerderij zou komen en weer naar huis zou gaan als het niet meer leuk zou zijn. Nou, ze is van zondag tot zondag gebleven!” De twee hadden dus vanaf het eerste moment een bijzondere klik. “Het fijnste vind ik dat ik me bij haar meteen thuis voelde, en dat heeft zij gelukkig ook bij mij.”

Hoewel ze een heel eind van Wilfred vandaan woont, doen de twee genoeg leuke dingen. “We gaan uiteten, naar de bioscoop of een strandwandeling maken. Doordeweeks werkt ze, maar in het weekend is ze bijna altijd bij me.” Doreen vindt het heerlijk om veel op de boerderij te zijn. “Ze houdt van het buitenleven en ook vooral van de koeien. Dat vindt ze het leukste, om tussen de koeien te lopen. Af en toe gaat ze zelfs met de koeien praten! Dat vind ik leuk.”