Boerin Michelle en Maarten gaan trouwen

10 september 2020

Vorige week is Maarten op zijn knieën gegaan en heeft champignonkweekster Michelle ten huwelijk gevraagd. Ze zei volmondig ja!

Boerin Michelle en Maarten

Michelle: “Ik zit al best een tijd te dollen dat ik graag wil trouwen en vroeg weleens aan Maarten of hij al een ring had gekocht. Hij zei dan grappend dat elke keer dat ik er over begon, er een maand bij kwam voordat hij het echt zou vragen. Dus toen het vorige week tijdens onze vakantie dan echt gebeurde, zag ik het niet aankomen en dacht ik dat het een geintje was. Hij heeft het heel goed stil kunnen houden voor me. Dat vind ik heel knap gedaan en natuurlijk super leuk!”

Boerin Michelle en Maarten leerden elkaar kennen tijdens het vorige seizoen Boer zoekt Vrouw, zijn nu ruim twee jaar samen en wonen in Michelle’s huis op het Brabantse platteland.

Wanneer het huwelijk plaatsvindt, is nog niet bekend. “Ik wil het liefst in het voorjaar trouwen, maar niet als het op anderhalve meter moet, dat zie ik niet zo zitten. Dus we wachten nog even met alles echt vast te leggen. ”

Boer Michelle trouwring