Boerin Saskia is stapelgek op Johnny!

2 december 2018

Op de reünie komt onze geitenboerin tot haar spijt alleen aan. Ze vertelt dat ze wel twee afspraakjes heeft gehad, maar die waren niet meer dan alleen gezellig. Twee dagen later ontmoet ze Johnny, en daarmee klikte het gelijk! De twee hebben het onwijs naar hun zin samen.

saskia
Bron foto: Linelle Deunk

Toen Saskia besloot alle negen mannen die een brief hadden geschreven even te bedanken, belde ze ook Johnny. “We hadden afgesproken om een kopje koffie te drinken. Hij had namelijk zoiets van: eerst even een uurtje koffie drinken, dan kunnen we altijd daarna nog afspreken als het wat is. Nou, en dat hebben we gedaan!”

Dat Johnny anders is dan de andere twee dates, was al vrij snel duidelijk. “Toen ik thuis kwam na ons kopje koffie had ik gelijk zoiets van: dit zou wel eens iets kunnen worden. Dat gevoel had ik echt meteen. Bij de andere mannen was het wel leuk en gezellig, maar daar bleef het ook bij.” Johnny is al een aantal keer bij Saskia thuis geweest en heeft zelfs de kinderen al even ontmoet. De twee gaan er vooral samen op uit, het liefst een wandeling maken.

Op de vraag of het al officieel is tussen de twee, antwoordt Saskia lachend: “Wij noemen het een nog prille relatie!”