De laatste dag om je brief te versturen!

1 september 2016

Riks is heel gelukkig in Canada met zijn boerderij en twee kinderen. Het plaatje is alleen nog niet compleet, er ontbreekt een lieve vrouw in huis. 

Hieronder leer je de boeren nog beter kennen. Schrijf een brief naar je favoriete boer!

David is bezig met het opzetten van het bedrijf in Roemenië. Hij weet precies hoe hij de boerderij verbouwd wil hebben en is erg enthousiast. Hij is op zoek naar een huis in Roemenië om samen met een leuke vrouw te kunnen gaan wonen. 

Als de kinderen thuis zijn heeft Olke een huis vol. Hier geniet hij ontzettend van, maar wanneer zij weg zijn is hij toch wat eenzaam. Hij zoekt een lieve vrouw die zijn geluk in Texas compleet maakt. 

Herman is een paar jaar geleden op de boerderij van zijn ouders in Frankrijk komen wonen en het bevalt hem ontzettend. Op den duur wil hij graag een eigen huis gaan zoeken met zijn nieuwe liefde. Naast het boeren houdt Herman van taarten bakken, tuinieren en muziek maken. 

Marc heeft zijn handen vol aan de Zambiaanse viskwekerij en de 150 werknemers, maar volgens Marc is werk niet alles. Hij mist het gezelschap van een eigenzinnige vrouw waar hij leuke dingen mee kan doen.