Doede: 'Ze moet wel voor het boerenleven openstaan'

27 november 2012

Fans van Boer zoekt Vrouw konden na de reünie al hun prangende vragen insturen voor de boeren. De redactie heeft een selectie voorgelegd aan hen.

Wat als de ware niet tussen de nieuwe brieven zit, hoe ga je dan die ene leuke vrouw vinden?

Je weet nooit waar je iemand tegen gaat komen, maar misschien eens een keer met uitgaan. Ik ga zondagsavonds meestal even stappen, een half uurtje bij ons vandaan zit een discotheek. Daar loopt ook wel eens rond, dus misschien vind ik haar daar wel.

Alexandra uit Malden

Wanneer vind jij een date geslaagd en wat voor date moet dat zijn?

Het moet wel een beetje een actieve date zijn. Een wandeling maken, bijvoorbeeld. Dan komt het wat minder geforceerd over dan wanneer je op een stoel naast elkaar moet zitten. Verder moeten we wel een beetje kunnen lachen samen en er moet plezier zijn van beide kanten. Er moet natuurlijk ook wel serieus gepraat kunnen worden, maar op de eerste date moet het wel een beetje luchtig blijven.

Dorien uit Mijdrecht

Kun je je voorstellen dat je een relatie krijgt met een vrouw uit de stad?

Ja,op zich wel, waarom niet? Het is voor mij geen criterium dat een vrouw van het platteland komt, maar ze moet wel voor het boerenleven openstaan. Het is geen 9 tot 5 baan, het gaat 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar door. Als er iets is met een koe, kan het wel eens uitlopen. Als een vrouw daar begrip voor heeft, maakt het niet uit waar ze vandaan komt. 

Ilse uit Roosendaal

Heb je veel reacties gehad op straat, uit je omgeving. Vind je dat leuk?

Ja, je wordt toch wel hier en daar aangesproken, zeker door mensen uit mijn directe omgeving. Veel mensen vinden het leuk dat ik meedoe aan Boer zoekt Vrouw. Er zijn ook wel vreemden die een handtekening willen of met je op de foto. Daar kan ik ook wel weer om lachen. Het is wel een vreemde gewaarwording dat mensen je opeens kennen. Maar ik heb er helemaal geen moeite mee,  vind het wel een leuke ervaring.