Elise heeft een nieuwtje!

10 september 2020

Elise was een van de briefschrijfsters van boer Bastiaan. De BzV-periode had veel impact voor haar, maar het bracht ook heel veel moois. En nu nog meer goed nieuws!

Elise Epker en haar vriend

Hé Elise, hoe is het?

Ja, heel goed! Het is een natuurlijk een rollercoaster geweest de afgelopen maanden, maar het gaat eigenlijk heel goed. Ik heb een nieuwe vriend. Tenminste, dat is ook alweer bijna een jaar inmiddels. Een nieuwe baan en ik ben gaan samenwonen, dus ja. Heel veel veranderingen, maar allemaal wel heel erg leuk.  

Hoe lang woon je al samen?

We wonen nu dik een maand samen.  

Woon je nog steeds in Zeeland?

Jazeker. Ik ga ook niet meer weg uit Zeeland. Haha. Ik woon tussen Middelburg en Vlissingen in.

Hoe heb je je vriend leren kennen? 

We kennen elkaar nog van de middelbare school. Na Boer zoekt Vrouw liep ik hem na jaren tegen het lijf in de stad. We raakten aan de praat en zo is dat balletje gaan rollen zeg maar. 

En je hebt een nieuwe baan! Vertel.

Ja klopt via mijn schoonzusje, zij kent de eigenaar van een zorgboerderij. Zij gaat uitbreiden en zocht iemand om dat op te bouwen, toen kwam ik op haar pad. Mijn schoonzusjes dacht: "Volgens mij is Elise wel een hele goeie match." Omdat ik ook uit de zorg kom en ook heel erg van dieren hou. Tijdens de coronatijd hebben wij telefonisch contact gehad. En ben ik daar op 1 juli begonnen. Op een zorgboerderij. 

Nog steeds lekker op de boerderij dus. En je bent ook nog steeds close met je boerderijbuddies Milou en Madeleen!

Boer zoekt Vrouw schept toch wel een band onderling. Milou, Madeleen en ik konden het echt goed met elkaar vinden. Dus ja, dan hebben we ook geen reden om elkaar niet meer te zien. We wonen nu natuurlijk alle drie ook in Zeeland, Milou is bijna altijd hier omdat ze vanuit huis werkt. Dus we zien elkaar regelmatig. Het is gewoon heel erg fijn om ze nog regelmatig te zien. 

En hoe zit dat met Bastiaan? Zie/spreek je hem nog steeds?

Nou, ik heb niet zijn nummer of zo. Het is niet dat ik hem een-op-een spreek, maar bijvoorbeeld als ik met Milou heb afgesproken of ik ben op de boerderij dan is hij er natuurlijk ook weleens bij. Ook pas geleden met Milou d'r verjaardag, dan is hij er ook. En dan spreken wij elkaar. Dat voelt ook eigenlijk helemaal niet raar. Terwijl als je er van buiten naar kijkt, dat je dan denk van: "Oh, oke. Bijzondere setting." Maar het is allemaal gewoon gelopen zoals het had moeten zijn denk ik. Ik vind Bastiaan ook nog steeds een aardige vent. Ook gewoon leuk om hem te spreken, maar niet meer dan dat.  Ik heb zelf een leuke vriend en het is gewoon goed zoals het is.