Frank: "Het zit wel goed tussen ons"

27 februari 2011

Fans stuurden vragen in voor Frank. Hij gaf antwoord op een selectie hiervan.

Frank en anita

Astrid uit Oud-Alblas: En ben je nog steeds gelukkig met Anita? 

"Ja ik ben nog steeds gelukkig met Anita, met volle overtuiging. Het zit wel goed tussen ons. Zij is nu druk met haar studie, ik met de lammetjes en de geiten. Dat gaat goed samen."
 
Karin uit Reusel: Hoe kan het dat jij niet op een andere manier aan een vrouw kon komen? Of leek het je wel leuk om eens mee te doen aan het programma en was dat vooral de drijfveer? Daar is niets mis mee hoor!! Ik vroeg het me gewoon af.  

"Dat is een groot misverstand, deze reactie heb ik veel gehad. Ik heb mezelf niet opgegeven, ik bén opgegeven. Maar uiteindelijk ben ik wel vol overtuiging in het avontuur gestapt. Het is niet zo dat ik nooit vrouwen ontmoet, maar naast een tachtig-, negentig- of honderd-urige werkweek is dat niet makkelijk. Niet elke vrouw kan daartegen." 
 
Stefanie uit Biddinghuizen: Het was zo leuk om te zien hoe jij met je geiten omgaat. Hoe gaat Anita nu om met die geiten? Is ze er al aan gewend dat ze bijvoorbeeld steeds aan je kleren zitten? 

"Anita vindt de geiten heel erg leuk.. Ze gaat regelmatig mee de stal in, omdat ze het leuke dieren vindt en heel leuk werk."
 
Lena uit Berkel: Hoeveel overalls hebben je geiten al opgeknabbeld? Of doen ze dat alleen bij vreemden? En wat gaaaaf dat je Anita hebt gekozen! Zó'n lieve meid lijkt me! 

"De geiten bijten in alles wat niet mag. En als je niet oplet, trekken ze zo een zak van je overall. Echt opgegeten hebben ze die nog nooit." 
 
Annelies uit Kesteren: Zou je ooit nog je geitenboerderij op willen geven voor iets anders? 

"Op dit moment zou ik niets anders willen dan een geitenbedrijf. Als ik iets anders zou gaan doen, dan is het op dit moment zo dat de horeca me heel erg aanspreekt, een restaurant het meest. Nou weet ik dat ik op tv een enorme blunder heb gemaakt, maar toch kook ik graag." 
 
Nienke uit Noord-Sleen: Vond je het vervelend om jezelf huilend terug te zien op tv?  

"Nee, zeker niet. Je bent zoals je bent. Ook als man hoef je je niet te schamen emoties te laten zien."
 
Bianca uit Son: Wat heeft jou uit eindelijk toch voor Anita doen kiezen. Je wist het, om jou eigen woorden te gebruiken, echt nog niet de laatste dag van de logeerweek. 

"Ik zag heel erg op tegen de drieënhalf jaar van de studie, maar uiteindelijk gaat het erom of je over vijf of tien jaar gelukkig bent. Bij Anita had ik meer gevoel en de studie heb ik uiteindelijk geaccepteerd." 
 
Gertine uit IJsselmuiden: Allereerst: Jij en Anita zijn een lief en leuk stel!! Vanaf de speeddate zei ik: Die twee, dat is een match, jullie keken zo lief naar elkaar! Dit gevoel werd met de dagdate alleen maar sterker.. Vandaar deze vraag: Frank, kun je nu (achteraf misschien) zeggen dat eigenlijk de vonk tussen jou en Anita tijdens de massage al "oversprong"?  

"Tijdens de massage sprong vooral mijn hart over. Inderdaad sprong er toen een vonk over, maar toen was de keuze absoluut nog niet gemaakt."