Gijsbert: 'Iedereen vindt het hartstikke leuk'

28 maart 2011

Fans hebben heel wat vragen ingestuurd voor Gijsbert. Hij geeft antwoord op een selectie ervan.

Li-janne uit Nieuwegein was één van de velen met een vraag over Gijsberts nieuwe coupe: Heeft Femke dit nieuwe kapsel bedacht of wilde je het zelf graag zo. Dit staat je tien keer beter! "Het is geknipt omdat ik het lange haar dat in mijn ogen hing, zat was. Ik doe dat twee keer per jaar en verder groeit het wel weer aan. Ik ben eigenlijk wel verbaasd dat half Nederland zich daarmee bezig houdt."

Leny uit Gennep: Ik ben een vrouw van 72 jaar. Is je naaste familie ook zo ingenomen met je keuze? Dat moet haast wel want het lijkt me een lieve schat. Heel veel geluk voor de toekomst vooral als het leven weer 'gewoon' is. Het was heerlijk om naar te kijken. Bedankt. "Ja hoor, iedereen vindt het hartstikke leuk. Femke's familie ook."

Annelies uit Kesteren: Jij runt de boerderij helemaal alleen. Maar zou je nu Femke bij jou op de boerderij is wel op vakantie gaan, en hoe doe je het dan met de boerderij? "We zijn net terug van wintersport. Als ik er niet ben, dan doen anderen het werk."

Corina uit Brakel: Allereerst complimenten! Wij vonden het leuk je bezig te zien op je farm en Femke vonden we vanaf het begin de beste keus voor jou, leuk stel zo! Hoe is het nu met jullie?? Zijn jullie nog bij elkaar en hoe gaat het zo met z'n drieën? We hopen natuurlijk dat jullie samen gelukkig worden! "We zijn nog bij elkaar en het gaat goed."

Hanna uit Berkel en Rodenrijs : Hoe is het mogelijk dat er geen tientallen vrouwen bij jou op het erf gestaan hebben al die jaren. Zoooo'n leuke vent!!!!!!! "Het is mogelijk."

Maike uit Oud-Beijerland: Hoe ziet jouw ultieme zondag samen met Femke er uit? "Eerst effe melken, daarna lekker ontbijten en dan iets doen of niets doen. 's Avonds weer melken en dan avondeten."

Iets doen? "Dat kan van alles zijn, net als ieder ander. Wat doen andere mensen op zondag?"

Trynke uit St. Jacobiparachie: Zijn al je koeien al naar de nieuwe stal verhuisd? Komt/is er ook een nieuw melksysteem of hou je de oude Manus-installatie? "Nee, ze zijn nog niet verhuisd. Er komt een robot."

Astrid uit Valkenswaard: Hallo Gijsbert, misschien een rare vraag: Maar waar heb jij toch die leuke kommen gehaald met die koeien erop waar je je onbijt uit at? Die vind ik geweldig leuk. Verder wens ik je heel veel geluk met Femke. Een goede keus!! "Die kommen zijn van koeienschilder Wiebe van der Zee. Met google heb je ze zó gevonden!"

Linda uit Ridderkerk: Stel je voor dat je relatie met Femke zou beëindigen, zou je dan opnieuw je brieven lezen om alsnog de ware te vinden? (Zo ja, dan hou ik mij aanbevolen)? "Dat weet ik niet, daar ben ik niet zo mee bezig."