Hans en Audrey dolblij met geboorte van Silke!

14 februari 2018

Boer Hans (seizoen 2009) en Audrey zijn voor de derde keer ouders geworden, nu van een meisje! Begin 2013 verwelkomden ze hun eerste zoon Roan. Anderhalf jaar later breidde het gezin uit met zoon Jurre.

hans en audrey

Ze wilden dolgraag een derde kindje. Op 29 januari (2018) is die droom uitgekomen met de geboorte van Silke. “We zijn zo blij en dankbaar met de geboorte van onze dochter”, vertelt een dolgelukkige Audrey.

De naam ‘Silke’ kwam al tijdens de zwangerschap van Roan ter sprake bij Hans en Audrey. De naamkeuze was snel gemaakt toen ze hoorden dat ze een meisje zouden krijgen. Eerder zeiden ze grappend tegen elkaar dat ze geen meisjes zouden krijgen, alleen maar jongens.  

De twee broers sliepen gewoon door toen hun zusje werd geboren. Des te mooier was hun reactie toen ze in de ochtend de slaapkamer binnen kwamen. “Die verbaasde en stralende gezichtjes vergeet ik nooit meer”.  Volgens haar lijkt Silke op haar broer Jurre: “Ze hebben hetzelfde snoetje”. 

“Roan vindt Silke het liefste, knapste en mooiste meisje van de wereld. Hij heeft het zelfs over trouwplannen en dat Silke zijn meisje is”, laat Audrey weten. Ook Jurre is gek op zijn zusje en komt Silke vaak even knuffelen. 

Hans heeft eerder gezegd dat hij een stuk of vier kinderen wilde. Audrey weet niet of Hans bij dit standpunt blijft. Eerst kijken ze hoe het gaat met drie kinderen. “We hebben drie gezonde, lieve en mooie kinderen waar we iedere dag weer opnieuw van genieten!”