Henk en Fiona trotse ouders van baby Lizzy!

18 april 2019

Boer Henk (seizoen 2012) en Fiona hebben er na zoon Owen en dochter Jolene weer een meisje bij! Lizzy is geboren op 25 maart en is kerngezond. We bellen met een heel trotse papa.

henk, fiona en de kleine Lizzy

“We zijn dolblij en gelukkig dat we ouders zijn van drie kinderen. Het is toch een mooi iets als je op zo’n jonge leeftijd al zoveel kinderen mag hebben. Wat een rijkdom!” Owen van 3,5 en Jolene van bijna 2 ontpoppen zich als ware hulpjes in huis. “Ze vinden het echt superleuk en zijn heel lief voor Lizzy. Als ze een geluidje horen, gaan ze naar haar toe en ze komen spulletjes brengen als we die nodig hebben.”

Tijdens de BzV Afterparty in december 2018 vertelde de zwangere Fiona dat het geslacht van hun kindje een verrassing zou blijven. Hoe was het moment van geboorte voor het stel? “We dachten in eerste instantie dat het een jongen was haha! Het gaat allemaal in een flits natuurlijk en het belangrijkste is dat de baby gezond is. Ze lag inmiddels al op de buik van Fiona en pas even later hebben we gekeken wat het was.”

Fiona en haar drie kinderen in de stal

Met de nieuwe kleine bewoner in huis, is het voor Henk wel wat lastiger boeren maar niet minder gezellig. Om Fiona en Lizzy wat rust te gunnen, neemt de melkveeboer Owen en Jolene om en om mee het bedrijf in. “Ze willen het liefst samen de hele dag mee naar buiten, maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden.”

Bij het Boer zoekt Vrouw stel is het inmiddels een drukke bedoeling geworden in huis, maar ze zouden niets anders willen. “We zijn met z’n vijven inmiddels! Als je dat zo ziet; je eerste kind verandert je leven, de tweede komt er daarna bij. Maar als je er een derde bij krijgt denk je in eens: dit is wel een serieuze zaak! Het is echt geweldig. Ik voel me een rijk mens wat dat betreft.”

Baby Lizzy van Henk en Fiona