Henk: 'Fiona werd eigenlijk met het uur leuker'

29 november 2012

Fans van Boer zoekt Vrouw konden na de reünie al hun prangende vragen insturen voor de boeren. De redactie heeft een selectie voorgelegd aan hen.

Henk Fiona leuker

Agnes uit Ede

Had je al in een vroeger stadium dan het keuzemoment diepere gevoelens voor Fiona? En heb je je keuze dan wel gevoelens ook nog besproken met bijvoorbeeld je lieve moeder?

Ik vond Fiona direct leuk, én Yoni en Lisa natuurlijk ook. Het is geleidelijk gegaan. Fiona wist eigenlijk niks van de boerderij, maar ze deed en probeerde alles. Dat vond ik erg leuk om te zien. Ze liet zich niet gek maken, ze sloofde zich niet uit, maar bleef gewoon zichzelf. Fiona werd eigenlijk met het uur leuker, ze won steeds meer terrein. Ik heb het er wel een keer met mijn moeder over gehad. Zij vond ze allebei leuk en heeft mijn keuze niet meebepaald of beïnvloed.

Esther uit Ameide

Julie willen gaan samenwonen, maar gaan jullie ook trouwen?

Deze vraag krijgen we vaak. We lopen niet te hard van stapel. Als de tijd rijp is, komt het vanzelf een keer.

Josina uit Arnhem

Fiona houdt erg van reizen, zei ze tijdens de speeddate. Wat wordt jullie eerste vakantie samen?

We hebben al wel plannen gemaakt. Waarschijnlijk gaan we met een camper door Zuid-Frankrijk trekken.

Karin uit Sittard

Wat vinden jullie het leukst om samen te ondernemen?

Fiona en ik kunnen nog niet zo lang samen dingen ondernemen. We hebben onze tijd tot nu toe vooral op de boerderij doorgebracht. We hebben natuurlijk wel een bijzonder begin van een relatie. Sinds twee weken doen we dingen buiten de boerderij. Heel leuk. Ik verheug me op de vakantie, samen vrienden bezoeken, naar de stad of naar een concert gaan.

Hansje uit Breda

Hebben jullie nog contact met Yoni?

Op dit moment niet, maar ik zou best leuk vinden om nog eens met Yoni na te praten over de logeerweek.